Съветвам ви да не си купувате,тези гуми.Вчера на мокър асвалт ми се наложи да спра по рязко,и колата така взе да носи не е истина.Добре,че пуснах педала и пак го натиснах,тогава вече зацепиха.На сняг вършат работа,но не съм доволен как спират.Още като ги взех ми направиха впечатление,че не спират добре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корморан сноу про внимавайте!
Collapse
X
-
е, чак па руска рулетка.... аз за 7 години каране не ми се е наложило нито едно изненадващо спиране от 100 до 0...дано и не ми се налага де, та сеа че ще спрат с 2 метра повече.... не драматизирайте, не караме болиди. то асфалта играе по-голяма роля при спирането отколкото е разликата между зимни/летни.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Съветвам ви преди да си мислите, че разликите между зимни и летни на мокро и дори на сухо са съвсем малки да прочетете този пост от колегата pinko:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=190292#190292Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Летните гуми по дефаулт спират по добре на мокро, тък като през лятото вали повече и естествено това е взето предвид.А за Корморана подкрепям с две ръце! Хвалиха ми го толкова много а не се държат никак добре през зимата! Даже по добре се държаха едни летни изтъркани Фаерстоун ФаерхоукFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
Re: Корморан сноу про внимавайте!
petio4528 написа:Съветвам ви да не си купувате,тези гуми.Вчера на мокър асвалт ми се наложи да спра по рязко,и колата така взе да носи не е истина.Добре,че пуснах педала и пак го натиснах,тогава вече зацепиха.На сняг вършат работа,но не съм доволен как спират.Още като ги взех ми направиха впечатление,че не спират добре.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
аз съм си доволен от моите дебица(и). коват си на мокро, на лед, на сняг са се убили. всичко е до десния кракkarolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар