откъде си купувате масло селения за двигателя и каква марка трябва да е то за моята марея тд 100 на 200000 километра
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги от варна имам питане откъде си купувате масло
Collapse
X
-
Re: колеги от варна имам питане от къде си купувате масло
lubomm написа:от къде си купувате масло селения за двигателя и каква марка трябва да е то за моята марея тд 100 на 200000 километраSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
На улица Генерал Колев по посока на движенито като минеш сладкарница неделя преди да стигнеш пресечката на нептун от дясно има магазин и няколко големи табели на Селения .Там винаги има пълната гама ,мисля че са вносителите.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
колеги малко някой може ли да ми каже откъде във Варна да си намеря преходника за ЦД. Не не ми се пуска поръчка по интернет да кажа само. Аз намерих на едно място ама искат 40лв. А всички знаем че това си е доста за една пластмаса. идеи1?колега извинявай че питам във темата ти ама не ми се прави нова за подобен въпрос. А доста рових и не намерих някой да е писал къде във Варна има подобни преходници.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:колеги малко някой може ли да ми каже откъде във Варна да си намеря преходника за ЦД. Не не ми се пуска поръчка по интернет да кажа само. Аз намерих на едно място ама искат 40лв. А всички знаем че това си е доста за една пластмаса. идеи1?колега извинявай че питам във темата ти ама не ми се прави нова за подобен въпрос. А доста рових и не намерих някой да е писал къде във Варна има подобни преходници.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
kiselo написа:колеги малко някой може ли да ми каже откъде във Варна да си намеря преходника за ЦД. Не не ми се пуска поръчка по интернет да кажа само. Аз намерих на едно място ама искат 40лв. А всички знаем че това си е доста за една пластмаса. идеи1?колега извинявай че питам във темата ти ама не ми се прави нова за подобен въпрос. А доста рових и не намерих някой да е писал къде във Варна има подобни преходници.
Коментар
-
lubomm написа:kiselo написа:Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар