Искам да си закупя тялото на ,което се завива дизеловия филтър и реотана за подгряване на нафтата. Алуминийево е и на моето Пунто е тръгнало да здава! Моля ако някой е запознат със цените и магазините които го имат в наличност да ми пише на лична или в темата. Писна ми да ми сълзи на филтъра нафта и евентуално да влиза въдух!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tърся консуматив за горивния филтър? Нов,къде,колко?
Collapse
X
-
Tърся консуматив за горивния филтър? Нов,къде,колко?
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"Етикети: –
-
Например тук:http://www.axm-auto.com/FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
-
NikMar написа:Например тук:http://www.axm-auto.com/CSI in the CAR !!!
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
Искам го нов. Втора употреба ще е като моя в момента.CSI in the CAR !!!
Коментар
-
Tornado написа:Пусни снимка от къде тече.Не може да няма начин за ремонт.Как е с О-пръстени ли се уплътнява?CSI in the CAR !!!
Коментар
-
mancuzo написа:...Филтъра е MANN. Часта е Лукас и всеки дизел я има, само дето незнам от каде да сия купя нова!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
CSI in the CAR !!!
Коментар
-
Колега, вече ти казах кои са магазините от които можеш да си купиш или поръчаш оригинални резервни части.Освен тях, можеш да се обадиш и на T&N Car, Александър Ауто, магазина на Стамболийски 155...Координати на тези магазини и на още други можеш да откриеш в ТОЗИ раздел, ТОЗИ пост конкретно, както и с търсачката или Гугъл.Хубаво е когато има кой ти даде информацията в сбит вид но не вярвам някой освен теб да вдигне телефона и да попита в магазините за цени Най-малкото, защото не вярвам някой да е сменял този възел, да не говорим пък с нов Успех и като получиш ценова информация, не се притеснявай да я споделиш тук - би било полезно.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
За момента съм го зае*ал! Аман от фиат части. Имам да права и окачване и спирачки и масло на скоростната кутия. В тоя студ не се прави нищо. Оставам я на призвола на съдбата до второ нареждане 10x за мненията, оценявам го!CSI in the CAR !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар