Здравейте колеги,Да се похваля - взех нови цвички за колицата - Тайфун олсийзън 1, знам какво ще кажете, но аз още не съм спечелил от тотото. А за онези дето са големи разбирачи, дето нямало всесезонни гуми - не знам, защо ги произвеждат такива...., а ВИЕ знаете ли, че производителите препоръчват само един монтаж на гумите им? Тогава не знам как ги карите вашите сезонни гуми с по две-три смени? Не ви ли притесняява, че ще се разтегнат и ще загубят качествата си?А иначе, добре се държат гуметата за сега. Аз не вярвам да им навъртя повече от 3000 км тая зима, ма ще видим. Ако ми харесат - ще се похваля.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови гумета за Бравата
Collapse
X
-
Re: Нови гумета за Бравата
roro написа:Здравейте колеги,Да се похваля - взех нови цвички за колицата - Тайфун олсийзън 1, знам какво ще кажете, но аз още не съм спечелил от тотото. А за онези дето са големи разбирачи, дето нямало всесезонни гуми - не знам, защо ги произвеждат такива...., а ВИЕ знаете ли, че производителите препоръчват само един монтаж на гумите им? Тогава не знам как ги карите вашите сезонни гуми с по две-три смени? Не ви ли притесняява, че ще се разтегнат и ще загубят качествата си?А иначе, добре се държат гуметата за сега. Аз не вярвам да им навъртя повече от 3000 км тая зима, ма ще видим. Ако ми харесат - ще се похваля.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Мда, явно това е най-вярното решение, но при положение, че съм дал за колицата 3500 лв и след това още около 1500 лв за ремонтчета и профилактити - не смятам да дам още 1000 за гумета и джанти. Евтините зимни гумета бяха свършили бях си харесал едни за 75 лв./бр. Няма как да стане, сега да дам 550- 600 лв за зимни гумета с джанти и на лято да дам още 450 за летни гумета. И това при положение, че карам под 20000 км на година. Иначе гумета, секретни болтове и монтаж - 440 лв.Brava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
-
За тези които казват, че няма всесезонни гуми да си купят новияАутоБилд и да прочетат. Има сравнение със зимни и летни.А иначе тази марка Тайфун за първи път я чувам.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Ето малко за всесезонните гуми:http://trace.data.bg/AutoBild/allsea...allseason4.jpgEx Fiat 126P
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Коментар
-
Tornado написа:roro написа:Здравейте колеги,Да се похваля - взех нови цвички за колицата - Тайфун олсийзън 1, знам какво ще кажете, но аз още не съм спечелил от тотото. А за онези дето са големи разбирачи, дето нямало всесезонни гуми - не знам, защо ги произвеждат такива...., а ВИЕ знаете ли, че производителите препоръчват само един монтаж на гумите им? Тогава не знам как ги карите вашите сезонни гуми с по две-три смени? Не ви ли притесняява, че ще се разтегнат и ще загубят качествата си?А иначе, добре се държат гуметата за сега. Аз не вярвам да им навъртя повече от 3000 км тая зима, ма ще видим. Ако ми харесат - ще се похваля.
Коментар
-
Humppa
PASSARELLA написа:Че аз имам един комплект джанти от 5 години и летните ми гуми 6-та ще подкарат...А за онези дето са големи разбирачи...
Коментар
-
Vladim написа:И в заключение...http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Dodo 155 написа:Vladim написа:И в заключение...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Чудесно, значи АутоБилд вече не трябва да правят тестове, достатъчно е да се допитат до вас.Това ми хареса Додо 155:Противоречиш си, първо казваш, че всесезонните не стават за БГ, после, че ако е такава зимата ще караме само с летни. Според мен всесезонните са точно за БГ. Например за човек, който не излизаот града (София примерно) за какво са му чисто зимни гуми ? И то за 5-6 дни през които евентуално може и да има сняг И е излишно да сравняваш гуми от ’97 с такива от 2008.Иначе карам със зимни и летни, но съм карал и с всесезонни и не съм имал проблем. Например никога не съм имал проблем да се кача на Витоша да карам ски. И не съм се удрял.Ex Fiat 126P
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар