Колеги все още се колебая какви зимни гуми да си взема - 18/55/15 или 195/50/15. Знам, повечето от вас ще кажат - зимата с по-тесни. Но все пак дайте мнение и инфо за цени, ако имате. Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви зимни гуми да си взема??
Collapse
X
-
profit
В събота сложих Дебика Фриго2 175/65/14 по 97лв. на гума (92 гума и 5 лв. монтаж). Сложих ги точно в най-големия снеговалеж. В София пред всички гумаджииници по това време беше лудница. Сложих ги на първата, в която имаха този размер
Коментар
-
profit написа:В събота сложих Дебика Фриго2 175/65/14 по 97лв. на гума (92 гума и 5 лв. монтаж). Сложих ги точно в най-големия снеговалеж. В София пред всички гумаджииници по това време беше лудница. Сложих ги на първата, в която имаха този размер
Коментар
-
И при мен монтажа беше безплатен. Демонтаж, монтаж,баланс и монтиране на колата не ми взе допълнително пари . Все пак 4 гуми по 150лв. 600лв. ме одруса оставаше и пари за монтажа да ми иска и щях да му монтирам старите гуми по тялото да го превърна в мишелинчеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар