Цел ден се въртех от гумаджия на гумаджия и накрая ме обраха копелдаците. 40 лева за 4-те гуми! То се е видело ,че ще купувам още 4 джанти! Тия хора с ден година хранят!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на летните с зимни
Collapse
X
-
Смяна на летните с зимни
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"Етикети: –
-
Ами добре бе колега!!!!!Защо не ги смени предната седмица примерно??? Таман падна снега и всеки се втурна да сменя гуми....!!Това ни е в шибания манталитет..!!Всичко трябва да се прави в последния момент!!! Така,че не се сърди на гумаджийте!!..Те ако не направят пари сега,няма кога!!Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
-
Re: Смяна на летните с зимни
mancuzo написа:Цел ден се въртех от гумаджия на гумаджия и накрая ме обраха копелдаците. 40 лева за 4-те гуми! То се е видело, че ще купувам още 4 джанти! Тия хора с ден година хранят!Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.
Коментар
-
Re: Смяна на летните с зимни
mancuzo написа:Цел ден се въртех от гумаджия на гумаджия и накрая ме обраха копелдаците. 40 лева за 4те гуми! То се е видело ,че ще купувам още 4 джанти! Тия хора с ден година хранят!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
i4kin написа:Ами добре бе колега!!!!!Защо не ги смени предната седмица примерно??? Таман падна снега и всеки се втурна да сменя гуми....!!Това ни е в шибания манталитет..!!Всичко трябва да се прави в последния момент!!! Така,че не се сърди на гумаджийте!!..Те ако не направят пари сега,няма кога!!Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар