rollin написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв Акумулатор да си купя....?
Collapse
X
-
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
-
Аз пак да се включа. Колега, преди два месеца, когато избирах акумулатор, също в началото се хвърлях на най-скъпите. Като попрочетох из форума препоръки, попаднах на мнението на колегата u_bo, както ти казах и се спрях в избора си на Exide. Ето ти тука един линк да прочетеш малко за тях, там ще намериш и цени. Интересуващият те акумулатор е 190 лева. Няма смисъл, според мен, да се хвърляме на най-скъпите компоненти за нашите коли. Да не би да са нови или извънземни. Наистина, акумулаторът е важен детайл от колата, но все пак не ти препоръчвам някой ментак, за да минеш драстично по-евтино, а разумен избор. http://www.didi94.com/batteries/akum.htmFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
u_bo написа:exide или Искрааз бих взел нещо таковаhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
rollin написа:sugarboy написа:Аз, по препоръка на колегата u_bo, преди два месеца си взех exide, а и предишният си беше такъв. Струваше 134 лева, 50 амперчаса, засега съм доволен.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ето направо таблица за ФИАТ на кой какъв акумулатор му трябва http://www.didi94.com/batteries/exid...ar_b1.htm#fiatFiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
Само да кажа че веднъж си купих Искра и точно седмица преди да изтече гаранцията, батерията умря, ама умря истински. Голям късмет за 1 година се скапа, дадоха ми нов който съответно нямал гаранция, понеже.... ми била изтекла едната година, след като съм дал пари, и познайте какво стана.... 1 година след това и той умря. Искра... никога повече.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:Само да кажа че веднъж си купих Искра и точно седмица преди да изтече гаранцията, батерията умря, ама умря истински...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Аз току що си купих Искра 50Ah с усилен стартов ток от завода в Пазарджик с две години гаранция за 92,47 лв. До сега съм нямал ядове с Искра-та, на Пунтото е такъв вече 4 год. и половина няма ядове с него. Дано и за напред е така! :DFiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС
Коментар
-
Ами нали по-горе писах, че последните 2 които съм купил са ACDelco Мисля, че и Варта също са много добри батерии, надживяващи доста гаранцията си.Абе да издържат още поне 40 години делката, които съм купил пък след това може да тествам и ВартаI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:Esper написа:Намерил съм марката, от която съм доволен за момента и ме ми се експериментира.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар