Преди две години си взех искра мисля че 74ah за 1,9тд и 1-2 месеца след като му изтече гаранцията и стаде багажа. Аз си мислих че поне 3-4 години ще изкара, а сега трчбва да купувам друг. Той може и по рано да е бил заминал но когато застудя и започна да не държи ток.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв Акумулатор да си купя....?
Collapse
X
-
Не знам дали да съм скептичен и аз към монбата. Имал съм два - първия изкара точно 4 месеца след гаранцията, а втория - кажи речи още е здрав (пета година), но взе да върти тежко в студеното време, явно това ще му е последната зима и си взех един бош на 7 месеца от колега, от форума, градски, който разпродава една темпра на части. Лошото е че не е заверил навремето гаранционната карта, иначе ми даде всички документи и фактура от метро, та не знам дали ако има някаква рекламация ще ми я признаят, при положение, че не е заверен и замерен при покупката
Коментар
-
Аз пък купих новата кола с чисто нов Монбат....колкото и да ги мразя няма начин ще го търкалям докато се предаде.Обаче такъв тест ще му направя, че ще стане ясно дали са стока или не.... в багажника имам 1000вата музика и ако изкара повечко време с нея начи стават и те!За сега два месеца държи без проблеми :D>>JDM<<
Коментар
-
Tornado написа:niko_ymn написа:ISKRA ... DYNAMIC произведени от МОНБАТ
Коментар
-
niko_ymn написа:Даже преди два дена на бриколажа имаше намаление и си взех от тея големите спиртомери ("ариомер" ли "аеромер" ли не знам как се наричат) - за плътноста на акумулаторите специално дето са -Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Без забележка за моя монбат! 3 пъти съм го нулирал - 2-та - заради задържала стоп-машинка и третия, като бяхме на Копринка! Първата вечер яко на дълги осветяваше скарата, като едновременно озвучаваше и зареждаше подвижната лампа и втората вечер - пак яко музика! Сабали - никой - и се наложи колегите от русе да направят физ-зарядка! (нищо общо с джин-фис)
Коментар
-
И на мен ми се налага да си купя нов акумулатор.Като разгледах ценовите листи видях, че има някакъв монбат стандарт който е много евтин.44Ah -79лв.Струва ли си да си купя такъв или е прекалено голям боклук?_/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
-
Има стандартни и с повишен стартов ток.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Аз на Фиестата съм с Арно 85Ah /Пазарджишко производство/ от 4 год... През това време нито веднъж не е падал. На Мондеото също сложих Арно преди 2-3 месеца, предишния беше Моторкрафт - изключително добър акумулатор, печата му беше от края на 2000г. Явно 9-тата зима му е дошла в повече, та го подмених.... дадох го на един приятел за бензиновото му Пунто - все още се държи, обаче в студовете пада за 2-3 дни, пък и е слаб вече за Форд-дизел Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ... Та, ако не мислиш да си продаваш автомобила скоро Моторкрафт е марката - има модели с по 7год. гаранция , по около 400-450лв са, но си заслужава.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар