trace написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Selenia
Collapse
X
-
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
става въпрос за фиат мареа 1.6 16V bipower 1999г. извинявам се че не съм писал за каква кола става реч.То и без това вече е късно на пук на всички и шляпнах едно немско масло полусинтетика R.O.W.E така се казва.На предишните ми две коли все такова съм слагал.Дано на фиатчето нещо не му стане че много си го харесвам това е първата ми кола която ми пасна от раз.Както и да е та за селениата това е ще я пропусна за сега...Marea Wekeend 1999 1.6 16V
Коментар
-
Аз лично съм с Мобил и съм много доволен но скоро ще се налага смяна и смятам да опитам с Селения Голд пък ще видим.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
kufeiko написа:Аз до момента Селения, Селения и последните 2 пъти - Tутела. Също се представя много добре - разлика в работата - нулева, харч на масло - не се забелязва. Двигателя ми е на ~160 хил.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Здравейте колеги,тази седмица и аз ще сменям масло.Сега съм с SHEL LPG,но ще го сменя и ще пробвам Селениа за коли с газови уредби,15W40.Чудих се доста между Селенията и Лики Молиц(видях че и те са изкарали нова гама с масла за коли с газови уредби),но литър Селения ми излиза около 7лв. с Лики Молиц около 13 лв.Та реших да сложа Селения и да видя как ще се държи.Ако не ми хареса го смненям с Лико-то.п.п.Някой ползвал ли е вече това на Лики Молиц за коли с газ?----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Не се ли гледат километрите които е изминала колата ,за да се определи какво масло(минерално или полусинтетика) да се сипе?----------------------------------------------------------------------------
Коментар
-
u_bo
IvanIanushev написа:Не се ли гледат километрите които е изминала колата ,за да се определи какво масло(минерално или полусинтетика) да се сипе?
Коментар
-
u_bo написа:IvanIanushev написа:Не се ли гледат километрите които е изминала колата ,за да се определи какво масло(минерално или полусинтетика) да се сипе?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Нещо се обърках,сега моята хубавица като е на 270 000км. какво да и сипя - 10W40 или 15W40???Тотално се размиха познанията ми за това .Аз тъкмо се бях ориентирал да взимам утре 15W40 на Селия за газови уредби,а сега излиза че е по-добре да и сипя 10W40.Какво да правя и аз незнам,и затова се обърнах за помощ.Ще поизчакам още ден-два да видя какво ще ме посъветвате и ще купя тогава маслото.Благодаря ви предварително колеги,и ще почерпя на срещата----------------------------------------------------------------------------
Коментар
-
IvanIanushev написа:Нещо се обърках,сега моята хубавица като е на 270 000км. какво да и сипя - 10W40 или 15W40???Тотално се размиха познанията ми за това .Аз тъкмо се бях ориентирал да взимам утре 15W40 на Селия за газови уредби,а сега излиза че е по-добре да и сипя 10W40.Какво да правя и аз незнам,и затова се обърнах за помощ.Ще поизчакам още ден-два да видя какво ще ме посъветвате и ще купя тогава маслото.Благодаря ви предварително колеги,и ще почерпя на срещатаTornado написа:Че какво му е на маслото.Въпреки ,че не ми се налива такова преди години автпарка от товарни автомобили който беше съставен главно от Камаз и Шкода с какво масло мислите ,че караха?Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:u_bo написа:по тази логика, за коли над 300 000 км се сипва М10д
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар