Някой кара ли с подобно масло и какви са му впечатленията/има ли предимства/??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Selenia vs gas - впечатления?
Collapse
X
-
u_bo
-
Аз изкарах току-що един цикъл точно с VS GAS. На около 9 000 км го смених онзи ден. Не мога да преценя как и е било на колата с него, но просто за тези километри не съм доливал нищо. От тази гледна точка съм доволен. Но да споделя и друго. При източването му старото масло странно се запени. Нямаше вид на масло, а на нещо по-рядко. За себе си си направих извода, че не трябва да достигам такъв пробег с това масло. Иначе не вярвам да грешим като го ползваме - ние с Типо или Темпри. Все пак по книжка за нас препоръчват 15 В 40 (или по-добро, естествено).FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
Преди 2 дена смених маслото, старото беше точно селения гас (по едни или други причини...). Причина за смяната беше, че мотора стана по-шумен особено във високите обороти. На щеката, на пипане беше едно такова изтъняло иии всичко това за 7000 км. (9 месеца, от които 5 месеца колата само е припалвана). Сложих някво Fina, било по-подходящо за моя стил на каране (системно ръчкане). Общо взето сега на високите обороти, двигателят звучи някак си по-разтоварен, но това само аз си го усещамFiat Bravo 80 16V
Коментар
-
u_bo
gamma написа:u_bo написа:е няма да го пием де
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар