Здравейте!!Колко струва да ми монтират 2 гуми върху 2 джанти/голи-без гуми/ и да им направят баланс!!Одрусаха ме 18 лева!!!Ами ако бяха 4 със монтаж и демонтаж.............!!!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна гуми: цена??!!
Collapse
X
-
Точно за описаната процедура платих 10 лева, в тази цена е включен монтаж на гумите в/у джантите, проверка и подмяна на винтили, баланса и тежестите, и напомпване (което е безплатно де ) Сега имам 2 готови за монтаж джанти с гуми. Когато застудее - сам ще си ги сменя, а миналата година платих по 15 лева есента и пролетта.
Коментар
-
Re: Смяна гуми-цена??!!
andreigg написа:Здравейте!!Колко струва да ми монтират 2 гуми върху 2 джанти/голи-без гуми/ и да им направят баланс!!Одрусаха ме 18 лева!!!Ами ако бяха 4 със монтаж и демонтаж.............!!!?Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
ogi28b написа:Точно за описаната процедура платих 10 лева, в тази цена е включен монтаж на гумите в/у джантите, проверка и подмяна на винтили, баланса и тежестите, и напомпване (което е безплатно де ) Сега имам 2 готови за монтаж джанти с гуми. Когато застудее - сам ще си ги сменя, а миналата година платих по 15 лева есента и пролетта.
Коментар
-
Здравейте!! Колко струва да ми монтират 2 гуми върху 2 джанти/голи-без гуми/ и да им направят баланс!! Одрусаха ме 18 лева!!!Ами ако бяха 4 със монтаж и демонтаж.............!!!? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ако си ги монтирал в Диана,е нормално.Там монтажът е най скъп.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
-
petio4528 написа:Здравейте!! Колко струва да ми монтират 2 гуми върху 2 джанти/голи-без гуми/ и да им направят баланс!! Одрусаха ме 18 лева!!!Ами ако бяха 4 със монтаж и демонтаж.............!!!? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ако си ги монтирал в Диана,е нормално.Там монтажът е най скъп.
Коментар
-
Значи мога да цитирам нашия ценоразпис:монтаж/демонтаж - 3 лв.баланс - 3лв.Само, че ти имаш 2 монтажа, което е равносилно на монтаж/демонтаж!демек - имаш 3 лева общо за монтирането на гумите върху джантите и още два баланса по 3 лв.Общо всичко прави 3х3=9 лв. крайната сума!Като в случая монтирането на новите гуми на колата е безплатно!Това е ценоразпис за леките автомобили и няма значение колко цола са, нито дали са алуминиеви джантите или стоманени! Баланса също няма значение дали е с лепящи тежести или с пластинки!Има значение ако гумите са за микробус - тогава монтаж/демонтаж е 4 лева, а баланса си е пак 3 лева!
Коментар
-
andreigg написа:petio4528 написа:Здравейте!! Колко струва да ми монтират 2 гуми върху 2 джанти/голи-без гуми/ и да им направят баланс!! Одрусаха ме 18 лева!!!Ами ако бяха 4 със монтаж и демонтаж.............!!!? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ако си ги монтирал в Диана,е нормално.Там монтажът е най скъп.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар