Здравейте.Спешно ме интересува какви крушки за фаровете да взема за ФИАТ ТИПО 1.4бих отделил 20-25 лв.Ако може снимики или поне какво да гледам като си избирам крушките.Благодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви крушки за типото?
Collapse
X
-
Martin’s написа:Аз бих ти препоръчал Osram Night Breaker , ако пък не те остройва цената вземи Osram Silverstar ...цената на крушките е според вида им H1,H3,H4,H7 ... не си споменал какви са на Tipo-тоFiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
Ами ти като видиш какви са твойте такива трябва и да вземеш след това ...Мисля , че твойте са H4 , но все пак провери като свалиш крушката на нея пише !Тези ти ги препорачвам защото светят доста добре,по бяло и малко по силно отобикновените ...Ето разликата между Night Breaker и обикновена крушка:http://forum.fiat-bg.org/files/night...erstar_115.gifFiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
-
nanobanano написа:///// написа:Н4 са крушките на фаровете на типо-то, но тия найтбрейкър са действително много яки!TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Аз само си почистих рефлекторите и приятелите които возя ме питат дали не карам на дълги! Много хубави фарове има типото - не би трябвало да "разсейва"! Освен, ако рефлекторите не са вече рефлектори, а нещо друго... обикновена пластмаса може би! Понякога се получава, ако караш без гумения щит на крушката!
Коментар
-
nanobanano написа:///// написа:Н4 са крушките на фаровете на типо-то, но тия найтбрейкър са действително много яки!Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар