pakumba написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гуми за сняг/Зимни гуми/
Collapse
X
-
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Tornado написа:pakumba написа:така е. имах шанса да си изпробвам 4-те зимни гуми този път. колата на малко или по-точно нормално сняг/изчистен път, макар и оставен сняг няколко санта/ си седи прилично. все пак съм на мнение, че бравото е ужасно леко и пли малко повечко сняг като нагази не се движи нормално, а направо плава в снега. но това вече е от самия автомобил. колкото бях противник едно време на зимните гуми, така вече съм им фен.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:не, доволен съм, за стабилност при нормални зимни условия е супер. става дума при непочистен път, т.е. пресен сняг 15 санта колата понеже е лека почва да плава. иначе и мен задницата не ми мърдаше нито в лекия сняг точно на 24 нито на 4 януари. а наистина е супер копачка, много добре рови. като цяло в нормална зимна обстановка е супер поведение||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
niko09 написа:качествени зимни гуми
Коментар
-
зимни гуми
аз мноо писах тука на някои потребители днеска на колегато който пише последен му казвам ако още не си купил иди до лозен или до дружба 2 и купи малая цените са им перфе 70 лева е бройката 155/70/р13 цената им е хубава ако няма или не искаш такива гуми а със нещо по марково да обуеш колата иди до Диана на ботевградско шосе до бензиностация шел се намира като тръгнеш за към богров и там имат и евтини и скъпи аз лично имах да отделя някъде 80 лева на гума и се спрях на фирестоун уинтерхоук струваше 73 лева гумата и има безплатен монтаж и демонтаж и някфи отстъпки ако купиш 4 броя но моето мнение след като карах на тате пумата с тия малойки е че като дойде лятно време и купя летите джанти няма да купя друга гума освен малоя и като дойде време за нови зимни ще се реда на опашки ако треа горе в лозен но ще купя малоя.Успех и внимателно карана на сички колеги тая зима предвид днешният ден в София беше направо ужас.
Коментар
-
niko09 написа:Аз прегледах теста на ADAC за 2008 и имам един приятел който дистрибутор на Vredestein,мисля на тях да се спра уж са особено препоръчителни и цената е нормалнаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:niko09 написа:Аз прегледах теста на ADAC за 2008 и имам един приятел който дистрибутор на Vredestein,мисля на тях да се спра уж са особено препоръчителни и цената е нормалнаFiat Brava EL 1.6 16V 99г.
Коментар
-
По въпроса със зимните гуми можете ли да ми кажете поне ориентировъчна цена на нови зимни гуми 215/65R16 за джип Сузуки Витара...П.П. Не е Фиат, но всеки гледа своята колица.Fiat Grande Punto 1.2 8V 08'
Suzuki Vitara 2.0TDi 97' (продадена на далече)
Fiat Punto II 1.2 8V 00'
ВАЗ 2101 /Жигула/ 78' (в пенсия)
Коментар
-
аз лично по това време на година не бух си купил зимни гуми. средата на януари.... сняг няма, ей сега ще дойде края на януари, февруари я има 1-2 дни сняг я не, март вече сняг само инцидентно. като толкова ти е зор с летните просто тези няколко дни още като има сняг не излизай с колата. поне аз така бих направил. почвам да мисля за летните вечеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Абе то зимата мина но сега тук е мястото да кажем как беше в снега и с какви гуми бяхме.Аз си купих"GoodYear"-Ultra grip7+.Ей тези.Много съм доволен защото успях да покарам на доста сняг(20-25см.),и на хлъзгаво карах.И колата е цяла.Затова препоръчвам ви тези за другата зима живот и здраве.А за сега аз няма да ги свалям поне до края на Февруари ще съм с тях.После на летни.Вие с какви карате?Fiat Punto 1.7TD
Toyota Avensis 2.0D4D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар