Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гуми за сняг/Зимни гуми/

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pakumba написа:
    така е. имах шанса да си изпробвам 4-те зимни гуми този път. колата на малко или по-точно нормално сняг/изчистен път, макар и оставен сняг няколко санта/ си седи прилично. все пак съм на мнение, че бравото е ужасно леко и пли малко повечко сняг като нагази не се движи нормално, а направо плава в снега. но това вече е от самия автомобил. колкото бях противник едно време на зимните гуми, така вече съм им фен.
    Еее най-накрая успя да опиташ какво е да си със зимни гумета отзад.Ама май не си много доволен.Аз на 30.12.2008 реших да се кача на Шипка да се попързаляме малко със шейните ,че децата издивяха само в стаите.След като се напързаляхме реших да попързалям Бравото между Шипка и Бузлуджа.При преминаването на участъка почти постоянно дърпах ръчната когато имах видимост и бях уверен ,че няма автомобил насреща.Резултата е ,че задницата с тези Корморани с които е отзад от 2005 година се държи много прилично и никъде не ме подведе да ме изпревари.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      pakumba написа:
      така е. имах шанса да си изпробвам 4-те зимни гуми този път. колата на малко или по-точно нормално сняг/изчистен път, макар и оставен сняг няколко санта/ си седи прилично. все пак съм на мнение, че бравото е ужасно леко и пли малко повечко сняг като нагази не се движи нормално, а направо плава в снега. но това вече е от самия автомобил. колкото бях противник едно време на зимните гуми, така вече съм им фен.
      Еее най-накрая успя да опиташ какво е да си със зимни гумета отзад.Ама май не си много доволен.Аз на 30.12.2008 реших да се кача на Шипка да се попързаляме малко със шейните ,че децата издивяха само в стаите.След като се напързаляхме реших да попързалям Бравото между Шипка и Бузлуджа.При преминаването на участъка почти постоянно дърпах ръчната когато имах видимост и бях уверен ,че няма автомобил насреща.Резултата е ,че задницата с тези Корморани с които е отзад от 2005 година се държи много прилично и никъде не ме подведе да ме изпревари.
      не, доволен съм, за стабилност при нормални зимни условия е супер. става дума при непочистен път, т.е. пресен сняг 15 санта колата понеже е лека почва да плава. иначе и мен задницата не ми мърдаше нито в лекия сняг точно на 24 нито на 4 януари. а наистина е супер копачка, много добре рови. като цяло в нормална зимна обстановка е супер поведение
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
        не, доволен съм, за стабилност при нормални зимни условия е супер. става дума при непочистен път, т.е. пресен сняг 15 санта колата понеже е лека почва да плава. иначе и мен задницата не ми мърдаше нито в лекия сняг точно на 24 нито на 4 януари. а наистина е супер копачка, много добре рови. като цяло в нормална зимна обстановка е супер поведение
        Пфф кво говориш аз днес направо се шашнах типоto колко е леко! Паркирах на заден ход и отзад имаше малко по втвърдял сняг, т.е. след топлия ден днес поразтопил се и пак втвърдил, но съвесем леко! И паркирам аз назад, нещо се запъна, понастъпих и си влезнах на мястото! Слизам от колата и гледам задницата паркирана на снега!
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Препоръчайте някои качествени зимни гуми,че явно ще трябва да си купя.То с тея темератури ще има сняг до март месец
          Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

niko09 написа:
            качествени зимни гуми
            2008 http://www.adac.de/Tests/Reifentests...ageID=89792006 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0 и т.н. Темата е необятна... Но си вземи задължително нови зимни гуми, каквато и марка да са, според финансовото ти състояние в момента.
            BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
            Среден разход на газ

Коментар

Аз прегледах теста на ADAC за 2008 и имам един приятел който дистрибутор на Vredestein,мисля на тях да се спра уж са особено препоръчителни и цената е нормална
              Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

зимни гуми

аз мноо писах тука на някои потребители днеска на колегато който пише последен му казвам ако още не си купил иди до лозен или до дружба 2 и купи малая цените са им перфе 70 лева е бройката 155/70/р13 цената им е хубава ако няма или не искаш такива гуми а със нещо по марково да обуеш колата иди до Диана на ботевградско шосе до бензиностация шел се намира като тръгнеш за към богров и там имат и евтини и скъпи аз лично имах да отделя някъде 80 лева на гума и се спрях на фирестоун уинтерхоук струваше 73 лева гумата и има безплатен монтаж и демонтаж и някфи отстъпки ако купиш 4 броя но моето мнение след като карах на тате пумата с тия малойки е че като дойде лятно време и купя летите джанти няма да купя друга гума освен малоя и като дойде време за нови зимни ще се реда на опашки ако треа горе в лозен но ще купя малоя.Успех и внимателно карана на сички колеги тая зима предвид днешният ден в София беше направо ужас.

Коментар

niko09 написа:
                  Аз прегледах теста на ADAC за 2008 и имам един приятел който дистрибутор на Vredestein,мисля на тях да се спра уж са особено препоръчителни и цената е нормална
                  Е ,че аз вече ще ги свалям гумите за сняг тя зимата си заминава.

Коментар

Tornado написа:
                    niko09 написа:
                    Е ,че аз вече ще ги свалям гумите за сняг тя зимата си заминава.
                    Надявам се да си прав, колега. Аз отскоро съм шофьор и нямам зимни гуми. От 1 януари съм преустановил шофирането и точно сега се чудя да давам ли пари за зимни гуми или да отложа за ноември...
                    Fiat Brava EL 1.6 16V 99г.

Коментар

По въпроса със зимните гуми можете ли да ми кажете поне ориентировъчна цена на нови зимни гуми 215/65R16 за джип Сузуки Витара...П.П. Не е Фиат, но всеки гледа своята колица.
                      Fiat Grande Punto 1.2 8V 08'
                      Suzuki Vitara 2.0TDi 97' (продадена на далече)
                      Fiat Punto II 1.2 8V 00'
                      ВАЗ 2101 /Жигула/ 78' (в пенсия)

Коментар

зимни гуми

аз ти препоръчвам да влезеш в сайта на маргел и там има некфи общи цени и ще можеж да видиж за какво иде реч като отидеш при гумаджията.

Коментар

аз лично по това време на година не бух си купил зимни гуми. средата на януари.... сняг няма, ей сега ще дойде края на януари, февруари я има 1-2 дни сняг я не, март вече сняг само инцидентно. като толкова ти е зор с летните просто тези няколко дни още като има сняг не излизай с колата. поне аз така бих направил. почвам да мисля за летните вече
                          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Абе то зимата мина но сега тук е мястото да кажем как беше в снега и с какви гуми бяхме.Аз си купих"GoodYear"-Ultra grip7+.Ей тези.Много съм доволен защото успях да покарам на доста сняг(20-25см.),и на хлъзгаво карах.И колата е цяла.Затова препоръчвам ви тези за другата зима живот и здраве.А за сега аз няма да ги свалям поне до края на Февруари ще съм с тях.После на летни.Вие с какви карате?
                            Прикачени файлове
                            Fiat Punto 1.7TD
                            Toyota Avensis 2.0D4D

Коментар

ей ги моите гуми

Ето това са моите гуми [img][/img]

Коментар

Re: ей ги моите гуми

i_marto написа:
                                Ето това са моите гуми [img][/img]
                                Къде са не ги виждаме?

Коментар

Working...
                                X