Както някои от вас може би помнят, бях казал, че ще ходя за обслужване на моето "ГрандеПунто" в съседска Гърция и ето, че този момент дойде - преди няколко часа се прибрах от гр.Серес намиращ се на 50км. след границата или на 250км. от гр.София Пристигнахме към 12ч. на обяд...Оставихме ключa, талона и сервизната книжка на колата при приемчика и се насочихме към шоурума където да изчакаме сервизирането.Вътре попаднахме на някои добре познати модели...И на някои не толкова познати...След около час се оказа, че вече работят по колата ми и отидохме в сервизната час да гледаме.Смяната на маслото...Проверка налягането в гумите, паразитни шумове в спирачките, лагерите, главините и прочие, луфтове и хлабини по окачването...Смяна на филтри и първо запалване с новото масло...Проверка на светлините и безпроблемното функциониране на всички системи...Проверка за грешки в компютъра...Ходова част...Спирачки...Амотрисьори...Газ-анализатор и катализатор...Финал Цената на услугата е точно 129 Евро с ДДС. Включва консумативи (масло "ШЕЛ" или "Селениа" по избор, маслен/въздушен/климатичен филтри) и труд, и може да се издаде фактура за разход на фирма, при нужда!Пътя до гр.Серес с нормално каране и умерен трафик отнема малко над 3 часа, а разстоянието, както вече казах, е грубо 250км. от гр.София - пътя е повече от перфектен, с малки забележки, но смятам незначителни Цялата процедура по обслужване трае средно 2 часа и на практика операцията "пътуване-обслужване-пътуване" може да се извърши в рамките на един работен ден Готов съм да отговоря на всякакви въпроси и да ви съдействам с каквото мога, при желание да осблужите и вашата кола в гр.Серес - качеството е гарантирано
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обслужване в Гърция!!!
Collapse
X
-
По непотвърдена информация, прегледа важи с пълна сила за всяка кола, която влезе в сервиза, била тя гаранционна или не!ОБАЧЕ, за да мине прегледа, ако намерят нещо повредено ще го сменят, т.е. на една кола с луфтове по окачването ще тръгнат да сменят окачването и става дебела работата....Иначе е нужно предварително записване!Изпраща се и-мейл до сервиза с нужните за обслужване/ремонт части и в отговора на и-мейла се съдържа цена, време и т.н.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар