Здравейте, тъй като селенията е станала доста скъпа ... и като ще е гарга да е рошава, се чудя дали ще се намери някой, който да е карал с някое от ето тези два вида масло на снимката ... и дали ще може да сподели впечатления и наблюдения за това как се държи това масълце в сравнение с вселената. 2 кутийки селена по 38 лева 76 ... долу горе същата работа и тази полусинтетика, или не е съвсем така? Мобил защо не е Mobil1 ? Какви са тея S ? Имат ли нещо общо с истинския мобил?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за масло Мобил S някакви?
Collapse
X
-
HLX написа:Аз и на предната ми кола и на Фиата си карам с Мобил Супер С 10W40 - полусинтетика. Нямам никакви оплаквания. Само едно уточнение. Купувам го от Метро. Там гаранцията, че маслото не е менте е в пъти по-голяма, отколкото в който и да е друг магазин.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
HLX написа:Само едно уточнение. Купувам го от Метро. Там гаранцията, че маслото не е менте е в пъти по-голяма, отколкото в който и да е друг магазин.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Sev написа:и какъв е проблема като е произведено в Турция, Румъния или някъде другаде?щом Мобил са решили че ще произвеждат там, значи всичко си им е наредFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Replay написа:Sev написа:и какъв е проблема като е произведено в Турция, Румъния или някъде другаде?щом Мобил са решили че ще произвеждат там, значи всичко си им е наредBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Да но аз все пак реших да проверя. 505 United Kingdom (а и веригата не е МЕТРО)... ако беше Турция кода трябваше да е 869 ...... приатно изненадан съм...лятато ме интересува на жегите да не стане твърде рядко (и по-специално това: "Mobil 1 Rally Formula 5w50 - 4+1 - 83.90лв") . ... защото 8000 км цяла година има да ги търкалям.Още не съм пазарувал - моля те виж на Вашите опаковки какво пише на първите три цифри и ми пиши Л.С.!( http://www.izmamno.com/bar-codehttp:...ber.com/?p=496 )
Коментар
-
niko_ymn написа:лятато ме интересува на жегите да не стане твърде рядко (и по-специално това: "Mobil 1 Rally Formula 5w50 - 4+1 - 83.90лв") . ... защото 8000 км цяла година има да ги търкалям.
Коментар
-
5W го дават уж за зимата ... проблема не е толкова спортното каране колкото ефекта от климатика лятно време ... и аз заради индекса 50 към това се насочих ... а и само колата ми си знае реалните км ... не вярвам да пречи ако е малко по-гъстичко. Мерси за сега - може да се видим на срещата в Русе тази седмица.
Коментар
-
ivanko_rs написа:Нико,няма нужда да правиш сверката,страната производител е Турция.Все пак знам от къде го внасяме dudulia "Аз лично избрах Мобил Специал Х 5W40 от Практикер"Колега,наясно ли си че това масло което си купил е минерално?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Аз ако бях пред такава дилема въобще нямаше да се замислям а щях да звънна на ванко и да направим сделката.Момчето е много точно,коректно и добро"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар