Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на Масълце

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

qvkata-dcs написа:
    jenshen73 написа:
    Аз пък напук на целия форум и препоръките на FIAT си сложих Liqui Moly 5W40 Diesel Synthoil. За втори път съм с това масло и няма какво да кажа освен - Доволен съм.
    Я не спами бре . "на пук" колега на тебе целият живот май ти е " на пук" , леко да се несецнеш Сори за спама от моя страна ама jeni ми е любимец
    Ако разгледаш форума - всяка 4та тема е за масла, гуми, термостат. Моето и твоето не се брои за спам. И ако ще ми се обясняваш в любов - брадясал съм, чакай да ида да се обръсна, да придобия вид, па после можем и да се сексим. И да, умалителното на Женшен си е баш Жени Щастлив съм, че имам таен обожател..., вече явен Каса бира ще ми подариш ли???
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
      qvkata-dcs написа:
      jenshen73 написа:
      Аз пък напук на целия форум и препоръките на FIAT си сложих Liqui Moly 5W40 Diesel Synthoil. За втори път съм с това масло и няма какво да кажа освен - Доволен съм.
      Я не спами бре . "на пук" колега на тебе целият живот май ти е " на пук" , леко да се несецнеш Сори за спама от моя страна ама jeni ми е любимец
      Ако разгледаш форума - всяка 4та тема е за масла, гуми, термостат. Моето и твоето не се брои за спам. И ако ще ми се обясняваш в любов - брадясал съм, чакай да ида да се обръсна, да придобия вид, па после можем и да се сексим. И да, умалителното на Женшен си е баш Жени Щастлив съм, че имам таен обожател..., вече явен Каса бира ще ми подариш ли???
      Не бих ти подарил нищо от което нямаш "остра" нужда , но бих изпил 2 каси бира ако ме затворят в една стая с теб
      "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
      "What do you do to help save the world?"

Коментар

Само 2? И това ми било любов Ай наздравей със сутрешното кафе!
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
        X