И така колеги, дойде времето да се сменява маслото.Навъртехме ги 10 000 км.Какво бихте ми предложили ?Сега съм с AGIP 10w40 , мился че беще?Какво да си купя , и къде да го сменя?Благодаря Ви!и ако може и цени на маслата?Благодаря Ви!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на Масълце
Collapse
X
-
Не знам по принцип тук повечето колеги са привърженици на марката СЕления препоръчана от ФИАТ , примерно Селения голд 10в-40, цена около 25лв за 2 литра. Но най важното според мен да спазваш вискозитета посочен ти от ФИАТ и да не попаднеш на масло със съмнително качество!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Добър избор!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bravosx написа:задължително ще си взема италианско масло.Не мисля да си правя екс. със колицата.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Колега никой не е твърдял, че Селения е най хубавото масло на света, просто, поради малката му популярност вероятноста да попаднеш на менте е по малка!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
СОФИЯСофия п.к.1336ж.к. "Люлин" 3бул. "Петър Дертлиев" бл. 362тел. 02/9250089моб. 0878 800482е-mail: anitrade21@gmail.comPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bravosx написа:А от къде мога да си закупя такова масалце?и кое да бъде?SELENIA 20KилиSELENIA GOLD"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
-
qvkata-dcs написа:bravosx написа:А от къде мога да си закупя такова масалце?и кое да бъде?SELENIA 20KилиSELENIA GOLD
Коментар
-
Ако караш градско в София, недей да минаваш 20000 км. А като си купих Селения последния път, преди 1 месец, в магазина ми казаха, че това е най-доброто масло В Бълагария за момента. Не че имаше нужда да ме убеждава продавачката, защото го вметна след като бях платил вече Селения-та. Ако искаше да ме къпе в хладка вода, щеше да се опита да ми пробута някое по-скъпо и "по-хубаво" като Кастрол, Мотул или някоя друга пополярна рацерска марка :D
Коментар
-
То и аз от време на време карам с Мотул , значи съм рейцърPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар