Имам фиат Пунто с гуми 155х70-13 искам да си купя вериги за сняг но не знам какви на пазара има всякакви от 25 до 90 лева дайте съвет Бихте ли си купили от интернет магазин чрез куриер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вериги за сняг
Collapse
X
-
Pewag и Konig.Pewag ги продава в РайчевKonig се продават в Диана.Цените могат и да бъдат над 90лв в зависимост от модела - с автоматични обтегачи или с ръчни.Цени под 50 лева обаче забрави за тези марки.Но и това са марките, произвеждащи вериги.П.С: Упс, сега погледнах размера. Ами 13 цола бяха по-евтини но не много.Изобщо щом се интересуваш от дадежни вериги, това са марките.Звънни на фирмите за цени най-добре.Тази тема беше актуална при мен миналата зима и цените са ми от тогаваI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
-
Rokambol написа:Аз си взех от Метро миналата година, някакви ментаци за 23лв. Два пъти ги ползвам - никакви проблеми.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
аз си взех от бензиностанция за към 25-30 лв. беше голям глад на вериги след тази нова година точно. особенно в балкана бях много по-проходим от 90% от колите, обаче въпреки това спах на пътя заради "зимни гуми, джипове и шофьори"самите вериги са боклук прекалено лесно се късат и с по-малко от 3-4 натягания и допълнителни ластици не се минаваLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Само да питам: имали вероятност веригите да повредят протектора на гумите?Мерси!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:Само да питам: имали вероятност веригите да повредят протектора на гумите?Мерси!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Humppa
Колеги, гледайте веригите да пасват на размера на гумите. Преди 2 години ме изпързаляха с 1 идея по-малки вериги и едно качване и слизане на Шипка беше целият им живот. Бяха ментаци. Сега са зверски ръждясали...
Коментар
-
Ми ей тези мисля, ще щадят гумата доста.Това са така наречените "гумени вериги".Дълбоко подозирам обаче:Ще се скъсат и при по-лош погледЩе бъдат с пъти по-неефективниЩе бъдат с пъти по-скъпиА има и други, по-напредничави и високи технологии - "течни вериги".Те със сигурност са най-безвредни.И най-безполезни.Обаче за сметка на това са и най-евтини. Иначе веригите за сняг се продават за точно определен размер гума и той е написан на опаковката.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар