Масло, маслен филтър, накладки (предни и задни). Какви?Колко литра масло ми трябват Малко съм скаран с тези неща, ама айде...Колата е фиат пунто, 1.1 55 к.с, 98 г.
Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
масло на скоростите, спирачна течност, антифриз и масло на хидравликата - абе всички течности по колата ги смени, за да нямаш ядове после (някои "майстори" умуват, че не е нужно антифриз, спир. течност и масло на скоростите да се сменя, но те обикновено нямат думата, каквото кажеш, това ще сменят).
"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
3.8 л. маслофилтър въздушен - около 10 лв.филтър горивен - 15 лв.филър маслен - 10 лв.ремъци и ролки - около 60-70 лв.накладки предни - около 20-30 лв.задни пак толкова.
Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Мерси на всички! Днес смених масло, маслен и горивен филтър. Излезе по-евтино от очакваното Мерси специално на donna за изчерпателния отговор, по-специално за крушките.
Здравейте , искам да запитам тези които знаят за Punto 1,2i - 75к.с. 94г. пак ли ще е необходимо 4 литра масло ? - Питам но мисля че намерих отговора но ако все пак някой може да напише нещо , ще съм благодарен
Коментар