Колата е Пунтото от подписа и незнам какво масло се слага за скоростната кутия. Нямам сервизната книжка и съм в шах с пешката. Моля за съвет.Интересува ме колко литра побира и какво точно трябва да е? Ако се опре до 2-ва варианта, кажете предимства и недостатъци. И последно на колко хил. км. се сменя въпросното масло? Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво масло се слага за скростите?
Collapse
X
-
Какво масло се слага за скростите?
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"Етикети: –
-
Tornado написа:Сменя се на много хиляди/да кажем 70000/ и относно маслото доста е писано във форума какво е оригиналното с което излиза от завода.CSI in the CAR !!!
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
Маслото за скоростите е чесново оф не издържах..... ама ми е простено и бирата свърши...СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Чудесно! Вече знам от къде да си намеря! Утре като отвори зеленчуковата борса паля праисторическото Пунто и отивам за чесън.Интересно а? На въпроса ЖТД или ТД всеки би откъртил клавиатурата да се прави на разбирач, но на въпрос който не е особено труден се получава това ,че не кой да а модераторите си правят ТАШАК (в случая с мен) Готин пример. Предлагам всички така да правим. Пример: Колата ми не пали сутрин? Отговор: Сори пич преебал си се и ходи у сервиза. И на мен ми позволено тая вечер. От бирата ще да е. А отговора можеше да е по цивилизован 75W90 е маслото ЗАЩОТО така го пишел производителя! Също така някои хора го сменят на 120 000 а други на 70 000. Избора си е твой И накрая да не пропусна, 2/3/4 литра? Еми колкото дойде. Земи 4 кила па ако ти остане си пикай на парите.Извинявам се, че изписах всичкия този бълвоч, но смятам, че има къде къде по селски и тъпи въпроси от моя на които има по 10 страници отговори БЕЗ ДА СЕ ПОДИГРАВАТЕ на човека който е в затруднение.Поздрави! Ония с маслото!CSI in the CAR !!!
Коментар
-
mancuzo написа:Чудесно! Вече знам от къде да си намеря! Утре като отвори зеленчуковата борса паля праисторическото Пунто и отивам за чесън.Интересно а? На въпроса ЖТД или ТД всеки би откъртил клавиатурата да се прави на разбирач, но на въпрос който не е особено труден се получава това ,че не кой да а модераторите си правят ТАШАК (в случая с мен) Готин пример. Предлагам всички така да правим. Пример: Колата ми не пали сутрин? Отговор: Сори пич преебал си се и ходи у сервиза. И на мен ми позволено тая вечер. От бирата ще да е. А отговора можеше да е по цивилизован 75W90 е маслото ЗАЩОТО така го пишел производителя! Също така някои хора го сменят на 120 000 а други на 70 000. Избора си е твой И накрая да не пропусна, 2/3/4 литра? Еми колкото дойде. Земи 4 кила па ако ти остане си пикай на парите.Извинявам се, че изписах всичкия този бълвоч, но смятам, че има къде къде по селски и тъпи въпроси от моя на които има по 10 страници отговори БЕЗ ДА СЕ ПОДИГРАВАТЕ на човека който е в затруднение.Поздрави! Ония с маслото!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Благодаря, Esper ! Страшен си. По-добра информация няма как да намеря! И както се вика (ако има нещо ... извинявам се )Още веднъж благодаря.Поздрави.CSI in the CAR !!!
Коментар
-
mancuzo написа:Чудесно! Вече знам от къде да си намеря! Утре като отвори зеленчуковата борса паля праисторическото Пунто и отивам за чесън.Интересно а? На въпроса ЖТД или ТД всеки би откъртил клавиатурата да се прави на разбирач, но на въпрос който не е особено труден се получава това ,че не кой да а модераторите си правят ТАШАК (в случая с мен) Готин пример. Предлагам всички така да правим. Пример: Колата ми не пали сутрин? Отговор: Сори пич преебал си се и ходи у сервиза. И на мен ми позволено тая вечер. От бирата ще да е. А отговора можеше да е по цивилизован 75W90 е маслото ЗАЩОТО така го пишел производителя! Също така някои хора го сменят на 120 000 а други на 70 000. Избора си е твой И накрая да не пропусна, 2/3/4 литра? Еми колкото дойде. Земи 4 кила па ако ти остане си пикай на парите.Извинявам се, че изписах всичкия този бълвоч, но смятам, че има къде къде по селски и тъпи въпроси от моя на които има по 10 страници отговори БЕЗ ДА СЕ ПОДИГРАВАТЕ на човека който е в затруднение.Поздрави! Ония с маслото!СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар