Имам Фиат Пунто 1.2 85_16v 97г. какво моторно масло да използвам,всеки казва нашия продукт е най-добър.Нямам никаква представа към коя марка да се насоча .Дайте някое мнение и препоръка.
Селения Голд това е маслото за твоята кола.Незнам какви са тия изказвания от типа: аз съм много доволен "Големи специалисти големи думи и от какво е доволен и той незнае , надявам се него е консумирал опитал на вкус и т.н.т. Завода производител е казал Селениа и това е , знам стават почити всички други марки които са по спецификация но щом това е препорачително това да е.Стига сте развивали теорий.Има едно нещо на което трябва да се замислите Фиат са по-малко разпространени и обичани коли в България , маслото което се препоръчва за тях е Селениа така до тук добре. Опаковката в която се предлага е метална и по-трудна за изработка отколкото на маслата в РВЦ бутилки които могат да се произведат като опаковка във всяка селска работилница за пласмасов амбалаж.Тук може да се каже че изработката на металната туба на Селениата е по трудоемка и за изработката трябва много по големи инвестиции.От тук следва въпроса кой ще инвестира пари в фалшификацията на нещо което не се харчи много на пазара и ще има трудно възвръщане на инвестицията , вместо това е по -добре да прави ментета на популярните марки като Кастрол , Мобил , Шел и други :D За това аз лично смятам че Селениа е продукта масло който трябва да ползвам .
Коментар