Индекса на селенията е SL а на магнатека можеби е SJ ... както и да го погледнеш А,B,C... J ... L ... и все си мисля, че селенията си е по-висок клас. Онова прилепващо качество на молекулите на мгнатека обаче е много зарибяващо. От факта, че е налято ново е промяната в звука, въпроса е на летните жеги дали ще са задържи тоя звук като дигне температура и стане по-редичко.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Никога повече SELENIA !!!! (споко не ми се е чупил мотора :)
Collapse
X
-
niko_ymn написа:Индекса на селенията е SL а на магнатека можеби е SJ ... както и да го погледнеш А,B,C... J ... L ... и все си мисля, че селенията си е по-висок клас. Онова прилепващо качество на молекулите на мгнатека обаче е много зарибяващо. От факта, че е налято ново е промяната в звука, въпроса е на летните жеги дали ще са задържи тоя звук като дигне температура и стане по-редичко.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
аз пък си житкам с Приста-та и си сфиркам...п.п. имам един познат дето прави опаковки... за шампоани, за кремчета... каквато и искаш опаковка може да ти направи... и на Кастрол Магнетик....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:аз пък си житкам с Приста-та и си сфиркам...п.п. имам един познат дето прави опаковки... за шампоани, за кремчета... каквато и искаш опаковка може да ти направи... и на Кастрол Магнетик....Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
charlie написа:нещо верно си се превъзбудил май...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Не си си внушавам само аз маи или може и да не си внушавамPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
[quote="Danchojn"]Slavi_Lancia написа:На тези километри коли карани с Приста изглеждат доста зле! Айде стига толкова, че то вярно ще почне да става реклама на кастрол!Поздрави!Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Като най-важното нещо е шума на мАтора... ами една руска добавка за 5лв. дето го кара да мърка. Изсипваш го в маслото и имаш моментален ефект Пък аз няма да я слагам и ще си карам на Gold. Искам като видя 7К на оборотомера да чувам ония специфичен приятен звук дето говори за мощност. Иначе кефа не е пълен.
Коментар
-
donnna написа:аз пък си житкам с Приста-та и си сфиркам...п.п. имам един познат дето прави опаковки... за шампоани, за кремчета... каквато и искаш опаковка може да ти направи... и на Кастрол Магнетик....N.Y. State of Mind
Коментар
-
Interceptor написа:Сега се връщам от смяна на масло. Бях купил Селения Голд. Майстора ми каза че това масло не го слагали от години в колите.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар