PASSARELLA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Никога повече SELENIA !!!! (споко не ми се е чупил мотора :)
Collapse
X
-
А бе, колеги, стига вече с тези теми за масло, как това било боклук, как онова било екстра.Стига с тези, а бе от една лаборатория ми казаха, че е боклук.В крайна сметка ако искате да научите повече по темата винаги можете да се разровите из нета и да научите много неща.А и една кола, че дори и реално да се е разтракала след слагането на ново масло, ама въобще може да не е показател!Дори обратното - една кола с лошо масло (пример М10Д) може да работи много по-добре ако е в лошо състояние (двигателя) от колкото с много добро пълно синтетично масло.Ето и един тест (от хилядите) да видите, колко са добри марките, които ги познавате, в реален тест. Може да видите и параметрите, на какви критерии отговарят, ама в крайна сметка какво става?Изводите оставям на вас, а аз се оттеглям от тези теми дъвкани с маслата.п.п. Не мога да прикача файла, че е 4МБ и не иска.Ако някой има интерес ще му го пратя.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
steam написа:PASSARELLA написа:Аз лично съм намерил своята марка и тя не е Selenia.
Коментар
-
Аз на бравото му сипах политрон американско 10на 40 и е супер, двигателя работи тихо, няма да тресе, ама си е скъпичко 20лв. литъра и го дават че е до 25 хил.км. , това е полусинтетиката, а пълната синтетика е до 50 000км. правете си сметка. Та щом го дават за еди колко си километра маслото не виждам защо да не се кара толкова напр.20 000, стига да се съобрази срока на годност по месеци не виждам проблем, но всеки сам си решава, ако колата се кара само градско на къси разстояния и на бензин маслото има доста по-малък пробег, защото се разрежда със бензина и губи вискозитета си.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Тва по скоро е реклама на маслото royal purple а не тест на масла, как неговата втулка е така здрава а на всички останали е изядена!? аиде сега всички купете си от него щото видете ли на тая снимака ако не вярвате на ко ша повярвате, рекламен трик нищо повече.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Тва по скоро е реклама на маслото royal purple а не тест на масла, как неговата втулка е така здрава а на всички останали е изядена!? аиде сега всички купете си от него щото видете ли на тая снимака ако не вярвате на ко ша повярвате, рекламен трик нищо повече.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
u_bo
добре,съгласен съм с много от казаното от BO, (хехе почти сме адаши)НО я прочети този абзац, който съм качил.Все пак това е тест само на едно от свойствата на маслата.А те трябва да работят в агресивна среда, да охлаждат, да отмиват и тнт...така че това не е окончателната класация на маслата.предлагам ти да се качи този тест в downloads, или го качи в tranz.itи пиши , аз ще го направя на торент и ще дам линк към него
Коментар
-
Аз пък вече минах 400 км и що си мислите че ви карам да си купите кастрол, аз само се хваля на мен колко ми харесва вие ми вадете тестове и статии колко щете аз не съм такъв спец в тая материя само на слух го определям. И за това днес все пак реших до отиде на ушен лекър да не би нещо да съм заглъхнал, прегледа ме човека и вика;- бе ти нещо ти се губи високочестотния диапазон така кат те гледам не си добре с слуха. Казах му аз що съм дошъл на прерглед че нещо ми утихна двигателя на колата и взех се притеснявам за здравето ми , па тои ми вика ми ако си сменил селенията с кастрол ша заглънеш я викам как позна бе докторе, па тои вика ми как няма кат си го сменял и така си се увъртял че имаш селения и в ушите. Напарай ми една промивка и всичко вече е Ок мотора пак си трака и аз пак съм се прецакалПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
MartoModev написа:В Ауто Италия на гаранционните коли им слагат КастролПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар