Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Никога повече SELENIA !!!! (споко не ми се е чупил мотора :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Индекса на селенията е SL а на магнатека можеби е SJ ... както и да го погледнеш А,B,C... J ... L ... и все си мисля, че селенията си е по-висок клас. Онова прилепващо качество на молекулите на мгнатека обаче е много зарибяващо. От факта, че е налято ново е промяната в звука, въпроса е на летните жеги дали ще са задържи тоя звук като дигне температура и стане по-редичко.
    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
      Индекса на селенията е SL а на магнатека можеби е SJ ... както и да го погледнеш А,B,C... J ... L ... и все си мисля, че селенията си е по-висок клас.
      и така да е, това не означава че Селениата има по-добри смазващи качества
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

niko_ymn написа:
        Индекса на селенията е SL а на магнатека можеби е SJ ... както и да го погледнеш А,B,C... J ... L ... и все си мисля, че селенията си е по-висок клас. Онова прилепващо качество на молекулите на мгнатека обаче е много зарибяващо. От факта, че е налято ново е промяната в звука, въпроса е на летните жеги дали ще са задържи тоя звук като дигне температура и стане по-редичко.
        Няма такова нещо - Магнатек полусинтетика е SL а синтетиката и пълната синтетика са SM. Мойта кола я взех нова, бях пуснал и тема по повод маслото, защото в АИ работят вече с КАСТРОЛ а не с това, което пише в книжката СЕЛЕНИЯ. Със заводското масло 20К карах 12 000км. От първия до последния километър не се е променял звука на мотора. След сипването на Кастрола в АИ изненада - колата много ама много притихна на високите обороти. В ниските разлика никаква, но от 3000об/мин. на горе разлика огромна. Това не се промени с километрите. От тогава само Кастрол и никаква Селения. Аз също не му правя реклама, давам факти, а има и други добри масла, като Мотул например.Докато си чаках колата да излезне от сервиза на АИ, където я обслужваха се заговорих с трима таксиметрови шофьори, които чакаха като мен. Също потвърдиха, че маслото с което сега карат колите е по - добро от това с което са дошли от завода.javascript:emoticon(’’)Rolling EyesПоздрави!
        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Не си си внушавам само аз маи или може и да не си внушавам
          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

аз пък си житкам с Приста-та и си сфиркам...п.п. имам един познат дето прави опаковки... за шампоани, за кремчета... каквато и искаш опаковка може да ти направи... и на Кастрол Магнетик....
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
              аз пък си житкам с Приста-та и си сфиркам...п.п. имам един познат дето прави опаковки... за шампоани, за кремчета... каквато и искаш опаковка може да ти направи... и на Кастрол Магнетик....
              Затова се купува само от директния вносител!!! Бандероли дали може да прави?

Коментар

charlie написа:
                нещо верно си се превъзбудил май...
                Адаша верно се е превъзбудил ама, яко!!! А бе требе да предложим на API да въведе и показател за АКУСТИКА при маслата!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ПП... извинете мене некомпетентния, но някой може ли да ми обясни, как масла от различни производители могат да променят шума на един работещ двигател ? Виж различни по качества горива да влияят на горивния процес и от там на шума, ДА.Верно аман от простотии.....
                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                  Не си си внушавам само аз маи или може и да не си внушавам
                  Не си внушаваш, повярвай ми! Давам още един факт: Сигурно всеки знае че ладите на около 200 000 - 250 000 се ремонтират - сегменти и т.н. Мой приятел има лада 1500 на 350 000км. купена нова и карана само с Кастрол. Ми в цветущо здраве е! Скоро и беше свалял капака на клапаните и всичко изглеждаше перфектно, а ладата е товарно магаренце и много не се жали! На тези километри коли карани с Приста изглеждат доста зле! Айде стига толкова, че то вярно ще почне да става реклама на кастрол!Поздрави!

Коментар

[quote="Danchojn"]
                    Slavi_Lancia написа:
                    На тези километри коли карани с Приста изглеждат доста зле! Айде стига толкова, че то вярно ще почне да става реклама на кастрол!Поздрави!
                    По-скоро антиреклама. От цялото това хвалене ми се отщя да слагам Кастролза 10 години напред :D
                    Ex Fiat 126P
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS
                    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Като най-важното нещо е шума на мАтора... ами една руска добавка за 5лв. дето го кара да мърка. Изсипваш го в маслото и имаш моментален ефект Пък аз няма да я слагам и ще си карам на Gold. Искам като видя 7К на оборотомера да чувам ония специфичен приятен звук дето говори за мощност. Иначе кефа не е пълен.
                      The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                      Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                      Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...F1%F2%F0%EE%EB

Коментар

donnna написа:
                          Аферим доннна, машалла И аз сам така, перкам си с Пристата и хич не ми дреме, дося ядове нямам. Та и някой лев спестявам, а и знам какво има в колата.
                          N.Y. State of Mind

Коментар

ами аз миналата година бях с ЛУКОИЛ 10w40 полуснтетика ако сава на въпрос а сега с GOLD SELENIA
                            FIAT BRAVA_ELX 1.6 16V 103HP 97

Коментар

Сега се връщам от смяна на масло. Бях купил Селения Голд. Майстора ми каза че това масло не го слагали от години в колите.
                              Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Interceptor написа:
                                Сега се връщам от смяна на масло. Бях купил Селения Голд. Майстора ми каза че това масло не го слагали от години в колите.
                                Да го е.а в майстора.Сигурно той налива М10 Д на Диона.
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X