Някои се оплакват че лампата на маслото гасне след 2-3 секунди при някои филтри.От кои сте доволни ?С кои сте имали проблеми ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв маслен филтър ползвате? А проблеми с някоя марка?
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
Въздушен - MANN, Маслен - MANN, Поленов - MANN...Нямам забележки за сега. Поленовия много кефиSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Огромна издънка имах с ФИАММ на 1,1 мотор.Лампата за налягането светна по време на движение и последва отваряне на картера, проверка на маслената помпа и смяна на лагерите.Тъкмо бяха тръгнали.Явно байпасният клапан във филтъра се е прецакал и се е отворил, а и колата няма манометър за да се следи дали мазането е нормално.От тогава съм на БОШ.
Коментар
-
....ако си намериш МАН хубуу, аз на ланчата слагам Clean filter не го знам на къв хал е ама от години ползвам тая марка и не съм забелязал нещо нередно. Филтрон не знам бива ли не бивали, въздушни купувам но маслен не съм взимал.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
ici написа:Огромна издънка имах с ФИАММ на 1,1 мотор.Лампата за налягането светна по време на движение и последва отваряне на картера, проверка на маслената помпа и смяна на лагерите.Тъкмо бяха тръгнали.Явно байпасният клапан във филтъра се е прецакал и се е отворил, а и колата няма манометър за да се следи дали мазането е нормално.От тогава съм на БОШ.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:ici написа:Огромна издънка имах с ФИАММ на 1,1 мотор.Лампата за налягането светна по време на движение и последва отваряне на картера, проверка на маслената помпа и смяна на лагерите.Тъкмо бяха тръгнали.Явно байпасният клапан във филтъра се е прецакал и се е отворил, а и колата няма манометър за да се следи дали мазането е нормално.От тогава съм на БОШ.
Коментар
-
ici написа:Danchojn написа:ici написа:Огромна издънка имах с ФИАММ на 1,1 мотор.Лампата за налягането светна по време на движение и последва отваряне на картера, проверка на маслената помпа и смяна на лагерите.Тъкмо бяха тръгнали.Явно байпасният клапан във филтъра се е прецакал и се е отворил, а и колата няма манометър за да се следи дали мазането е нормално.От тогава съм на БОШ.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
TEchneco, Ac Delco,Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
dudulia написа:Малко офтопик,ама бихте ли споделили и цената на филтъра + магазин евентуално :DSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар