Като ми загрее колата и климатика ми спира автоматично Пунто 1.9 jtd.Някакви идей?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ, климатика ми спира автоматично, като загрее колата...
Collapse
X
-
u_bo
Коментар
-
u_bo
vardata написа:Вях на три сервиэа.Bosch,din ekspres(dilar na fiat) i na kvartalnia maistoran,всеки дига реце от пунтажа ми.Уж всичко било наред.От Пловдив сам
Коментар
-
Как точно ги премериха датчиците, ако не е тайна, и казаха че са ОК?? Без лицензиран соВтуер?! Пресостат е машина която следи налягането в системата, и когато е прекалено ниско, или високо - компресора бива спрян. Ако този датчик е развален, може да даде сигнал за високо налягане, преди реално да е достигнато. Демек аз ако тръгна за Пловдив, да ти се обадя от Вакарел и да ти кажа че вече съм в Стара Загора. Или климатика - тръгва да прави 15 бара, обаче още на 10 бара пресостата погрешно отчита 18, и спира компресора. Е==си обясненито му праснах... ред.: колега, използвай бутона "редактирай", моля
Коментар
-
u_bo
-
абе Щте си изчистя радиаторите и ако нищо нестане ще отида при онези на ул.Знаме,да проверят този пресостат и т.н.невиждам кавко ощте мога да направя освен товаКолега, заместването на букви с цифри при писане е едно от нещата, които не са позволени във форума.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар