PASSARELLA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масла Селения
Collapse
X
-
Вносителя работи с Кастрол защото твърдят, че Селения се внасяла от Турска фирма в БГ и не можели да гарантират качеството му. А защо те сами не си внасят ме озадъчава! Примерно Опел си внасят масла Опел и са супер и знаеш, че като си го смениш в оторизиран сервиз няма измама. Защо вносителя на Фиат не прави така ми е много странно.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:gantcho написа:spark написа:Едно уточнение - Голд не е синтетично а полусинтетично.. разликата не е малкаShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:kiro_of_the_day написа:gantcho написа:spark написа:Едно уточнение - Голд не е синтетично а полусинтетично.. разликата не е малкаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
@Gantcho разгледай тука:http://www.flselenia.ru/static/sel_digitech.htmlВърви обяснявай после на руснаците, че не знаят какво продаватFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:@Gantcho разгледай тука:http://www.flselenia.ru/static/sel_digitech.htmlВърви обяснявай после на руснаците, че не знаят какво продаватShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Тази тема за маслата е винаги актуална. Когато тази година сменявах маслото, ме убеждаваха, че се продавали ментета на Selenia, дори моя майстор, на когото определено вярвам, ми даде пример с някаква алфа, на която само той сменял маслото последните години и след последната смяна със Selenia 20K се разтракала. След много чудене в крайна сметка пак съм Selenia Gold и не съм забелязал досега никакви проблеми. Колата си работи чудесно, маслото не го гори ( за първи път вчера след преход от 300 км. в жегата с висока скорост и включен климатик забелязах, че нивото е спаднало с около милиметър ), така че като изключим цената, аз съм доволен от селениата. А тази година ми препоръчваха Мобил 1 и Лики Моли, уж те нямали ментета.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:А тази година ми препоръчваха Мобил 1 и Лики Моли, уж те нямали ментета.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:PASSARELLA написа:Кире, не разбрах какво искаш да кажеш, и какво според теб е важно да се знае от мнението ти, като почетен член - теорията ти за това, какъв съм аз - или пък мнението ти за маслата Селениа?!? Ето - според мен това не е хубаво масло. А според теб?За това какво ти мислиш за мен, и какво аз си мисля за теб е абсолютно несъстоятелно да се говори...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:PASSARELLA написа:kiro_of_the_day написа:PASSARELLA написа:Бягай далеч от тези смешни лубриканти..
Коментар
-
snake написа:Тази тема за маслата е винаги актуална. Когато тази година сменявах маслото, ме убеждаваха, че се продавали ментета на Selenia, дори моя майстор, на когото определено вярвам, ми даде пример с някаква алфа, на която само той сменял маслото последните години и след последната смяна със Selenia 20K се разтракала. След много чудене в крайна сметка пак съм Selenia Gold и не съм забелязал досега никакви проблеми. Колата си работи чудесно, маслото не го гори ( за първи път вчера след преход от 300 км. в жегата с висока скорост и включен климатик забелязах, че нивото е спаднало с около милиметър ), така че като изключим цената, аз съм доволен от селениата. А тази година ми препоръчваха Мобил 1 и Лики Моли, уж те нямали ментета.N.Y. State of Mind
Коментар
-
PASSARELLA написа:kiro_of_the_day написа:PASSARELLA написа:kiro_of_the_day написа:PASSARELLA написа:Бягай далеч от тези смешни лубриканти..VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
PASSARELLA написа:Бягай далеч от тези смешни лубриканти..преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:PASSARELLA написа:kiro_of_the_day написа:PASSARELLA написа:kiro_of_the_day написа:PASSARELLA написа:Бягай далеч от тези смешни лубриканти..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар