Първо здравейте :D Искам да се допитам до вас и по-специално до колегите от старозагорският регион откъде мога да си взема масло Селения. Колата ми е Пежо 306 S16 и в момента е с Селения Рейсинг сложено от предишният и собственик и мога да кажа че от както е при мен от няколко седмици колата няма разлика как работи независимо дали е студена или топла. Решил сега на смяната на маслото пак да сложа Селения. Чета в форума ви за няколко вида: Селения Голд, Селения 20К, Селения Рейсинг.Всяка информация ще ми е от полза. Дайте мнения за различните модели масла на Селения
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масла Селения
Collapse
X
-
PASSARELLA написа:Бягай далеч от тези смешни лубриканти..Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
u_bo
или може да си го поръчаш от www.axm-auto.com, носят до вкъщи с наложен платеж - за колеги от форума дава отстъпки .
Коментар
-
PASSARELLA написа:kiro_of_the_day написа:PASSARELLA написа:Бягай далеч от тези смешни лубриканти..VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Видовете са много повече, но май основно тези внасят в Бг + още един-два вида за дизели. 20К, както подсказва името е с удължена експлоатационна характеристика - до 20,000 км. освен това работи добре до -25 градуса.Gold е чудесно синтетично универсално масло, имам лични впечатления поне 60-70,000 км. То е и за дизел и за бензин. Може да жулиш с него също 20К ако ти е наред всичко останало.Racing: нямам лични впечатления, но запазва добър вискозитет (не изтънява прекомерно) при високи температури.Всички италиански коли излизат от завода с масла Селения и те са много добри масла. Не са много евтине, но няма да съжаляваш.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Кире, не разбрах какво искаш да кажеш, и какво според теб е важно да се знае от мнението ти, като почетен член - теорията ти за това, какъв съм аз - или пък мнението ти за маслата Селениа?!? Ето - според мен това не е хубаво масло. А според теб?За това какво ти мислиш за мен, и какво аз си мисля за теб е абсолютно несъстоятелно да се говори...
Коментар
-
gantcho написа:spark написа:Едно уточнение - Голд не е синтетично а полусинтетично.. разликата не е малкаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
PASSARELLA написа:Кире, не разбрах какво искаш да кажеш, и какво според теб е важно да се знае от мнението ти, като почетен член - теорията ти за това, какъв съм аз - или пък мнението ти за маслата Селениа?!? Ето - според мен това не е хубаво масло. А според теб?За това какво ти мислиш за мен, и какво аз си мисля за теб е абсолютно несъстоятелно да се говори...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар