Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Масла Селения

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

PASSARELLA написа:
    kiro_of_the_day написа:
    PASSARELLA написа:
    kiro_of_the_day написа:
    PASSARELLA написа:
    kiro_of_the_day написа:
    PASSARELLA написа:
    Бягай далеч от тези смешни лубриканти..
    Аман от глупостите ти!
    Аман от глупостта ти!
    Пич - ходи се прегледай - сериозно ти го казвам... И повечето тука ще ти го кажат явно имаш проблемче...На всяка манджа мерудия и все си контра...Как пък така все ти си прав, а другите са луди .... Я се замисли малко.
    Те ФИАТ препоръчват и да се гръмнете, ама вие що не го правите... Аз просто изказвам мнение, според което маслата Селениа не са по-добри от нито едно друго масло. Това, че ФИАТ препоръчва да бъде сипвана Селениа, произведена от друг техен завод по никой начин не ме убеждава в качествата му, нито че то е най-подходяшо за моят автомобил. И ето казвам го на кратце: Поне на десет места съм написал, че от много време използвам Repsol и Agip. Също така съм използвал Castrol и Mobil, Shell Helix. И в моята лична класация На първо място е Repsol на второ Agip. Аз не съм химик, нито специалист. Но просто знам, че световните шампиони по мотокрос използват Agip, Валентино Роси - Repsol, а михаел Шумахер - Shell. И техните имена, за мен лично значат повече от думата на бай ми Кире.Да обаче бай Киро Крайненеца е преценил, че аз нямам право на мнение, защото моите мнения не отговарят с неговите, и на още незнам точно колко други люде, списващи мнения. В този ред на мисли, предполагам ще съм единствения, който ще прати Кирчо на майната му, заедно с неговото негодувание от моето лично мнение!
    Браво на тебе драги ми Травер! То няма смисъл просто да ти коментирам епистоларните напъни, както би се изразил един друг почетен член! Щом в твоята класация тия масла са на първо мякто - то явно те са дъ бест оф дъ бест оф дъ бест! А да кажеш, че си сипвал Шел Хеликс и то е очен харашо, защото Шумахер разбира от масла и си слага Шел във Ферарито - е това вече е такава простотия, че няма повече накъде!Ясен си ми като бял ден млади момко! хахахахахаА че ме прати да вървя на майната си - ще го понеса. Ти няма да го понесеш, ако ми го кажеш очи в очи!
    Виж сега как ме караш да си изгубя времето, да дойда на някоя от срещите и да ти го кажа лично, да видим какво точно ще направиш, бай хой!
    Ела тук: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=28649часът и мястото на срещата са известни и ми кажи пак да вървя на майната си...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      Ясен си ми като бял ден млади момко! хахахахахаА че ме прати да вървя на майната си - ще го понеса. Ти няма да го понесеш, ако ми го кажеш очи в очи!
      Колега, няма смисъл. Рядко съм срещал друг като Пасарелката. Предполагам я знаеш тази порода - от интервюто на колегата от ФОРД Форума.За него смисъла на живота му е да е АНТИ - Анти Голф, Анти Селениа, Анти Каквото И Да Е. Да не забравя - и Анти Ботев. То със свещ да търсиш надали ще намериш 10-20 свестни поста от него.Пусни си един албум, мисля че ти харесва - Agent Provocator и не се занимавай с него. Не си струва.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
        kiro_of_the_day написа:
        Ясен си ми като бял ден млади момко! хахахахахаА че ме прати да вървя на майната си - ще го понеса. Ти няма да го понесеш, ако ми го кажеш очи в очи!
        Колега, няма смисъл. Рядко съм срещал друг като Пасарелката. Предполагам я знаеш тази порода - от интервюто на колегата от ФОРД Форума.За него смисъла на живота му е да е АНТИ - Анти Голф, Анти Селениа, Анти Каквото И Да Е. Да не забравя - и Анти Ботев. То със свещ да търсиш надали ще намериш 10-20 свестни поста от него.Пусни си един албум, мисля че ти харесва - Agent Provocator и не се занимавай с него. Не си струва.
        Колега Lane Staley, не се познаваме ама отдавна съм забелязал, че казваш нещата много ясно, точно и на място. А PASSARELLA, щом като на среща на форума би си изгубил времето, защо го губиш във форума?
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Благодаря. Старая се.То по-добре да не се налага да си казваме такива неща като в предния ми пост, ама понякога няма как.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Пичове, съвсем добронамерено ви призовавам да успокоите топката.PASSARELLA, уважавам мнението на всеки.Твоите обаче предизвикват много често конфликти и не съм склонен да ги толерирам.Хубаво е човек да знае кога трябва да спре!
            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

krasi написа:
              В Стара Загора можеш да намериш масла Селениа тук:Примотек ООД. Адрес: Стара Загора. бул. Патриарх Евтимиий №42. Телефон: 042/ 607 017
              Мерси за инфото Не очаквах темата да се развие на 3 страници за нула време :D

Коментар

10 години ползвам само и единствено масла на Sellenia - ако бяха некачествени, дали щях да навъртя половин милион безпроблемни километри?
                Fiat Marea 1.8i 16V
                Fiat Tipo 1.4i 8V
                Fiat Punto 1.6i 8V
                www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Rokambol написа:
                  10 години ползвам само и единствено масла на Sellenia - ако бяха некачествени, дали щях да навъртя половин милион безпроблемни километри?
                  От къде в Благоевград си взимаш селенията?
                  KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                  Land Rover Discovery 2.5TD '94
                  EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                  EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                  EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Rokambol написа:
                    Колеги,това кой какво масло сипва е въпрос на личен избор за всеки един.Истината е,че в България има доста ментета и масла с неясен произход и още по-неясен състав.Общо взето Селения не е масово известна марка и се ползва основно от хора собственици на италиански коли.Най-хубавото е,че няма ментета.На маслото ясно е написано какъв клас е.Изследванията са правени в лаборатория и според мен,ако се сложи масло от същия клас,то разлика мисля,че няма да има.Затова нека всеки си слага такова масло,каквото намира за добре да използва.Аз лично карам с Валволин синтетика и слагам него,защото ми излиза по-евтино от Селения,купувам го от Германия и съм сигурен,че е оригинално.Не казвам ,че е по-добро или по-лошо масло.Просто въпрос на личен избор.Призив към PASSARELA : Извини се на колегата и другия път с по-смекчен тон.Това е форум и целта е не да се псуваме,заканяме и т.н.,а да споделяме опит и мнение.Съгласен съм,че ти си споделяш мнение,но тонът ти не е от най-подходящите или поради липса на вербална комуникация изглежда такъв.
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Аз пък не виждам защо PASSARELLA трябва да се извинява. Вярно е, повечето му мнения са остри и винаги е на контра, но пък не обижда персонално никой, освен в този случай, а и той също получи обидни квалификации. Всичко в тази тема започна от това, че той изказа мнение против маслата селения и го емнаха. Има други хора, които си позволяват и персонални обиди, пък никой не им прави дори забележка.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                        Вярно е, повечето му мнения са остри и винаги е на контра, но пък не обижда персонално никой, освен в този случай, а и той също получи обидни квалификации.
                        И в този случай не е персонално, в голяма грешка си "Бай хой" е правописна грешка и не разбирам какво значи а "Киро Крайненеца" е проста символика - нищо лично.Признавам, че е достатъчно ловко написано за да не стане повод за официално предупреждение.Само че до този момент!
                        snake написа:
                        Има други хора, които си позволяват и персонални обиди, пък никой не им прави дори забележка.
                        Я пак?Този човек например може би получи картон заради черните рамки на очилата от аватара си ли?Това е един показателен пример как понякога правилата могат да се превърнат в една налепа шега.Обаче затова са правила - за да се спазват.PASSARELLA получи много повече внимание отколкото изобщо заслужава.Придържайте се към добрия тон и темата!!!
                        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Esper написа:
                          PASSARELLA получи много повече внимание отколкото изобщо заслужава.Придържайте се към добрия тон и темата!!!
                          Ама абсолютно си прав! Абсолютно!

Коментар

На пунтото като му сменях маслото ми сложиха Selenia WR (wide range) - 5W-40 - препоръчителното масло за JTD двигателите, до колкото разбрах ... От 12000 км някъде карам с него и нямам никакви проблеми, колата си работи супер тихо, не съм забелязал да гори масло, но не мога да го засека със сигурност, защото гарнитурата на капака на клапаните изпуска и още не съм я сменил ПАК...

Коментар

Scorpion_BV написа:
                              Rokambol написа:
                              От къде в Благоевград си взимаш селенията?
                              Има в Алекс Ауто ...

Коментар

Re: Масла Селения

racing_1 написа:
                                Първо здравейте :D Искам да се допитам до вас и по-специално до колегите от старозагорският регион откъде мога да си взема масло Селения. Колата ми е Пежо 306 S16 и в момента е с Селения Рейсинг сложено от предишният и собственик и мога да кажа че от както е при мен от няколко седмици колата няма разлика как работи независимо дали е студена или топла. Решил сега на смяната на маслото пак да сложа Селения. Чета в форума ви за няколко вида: Селения Голд, Селения 20К, Селения Рейсинг.Всяка информация ще ми е от полза. Дайте мнения за различните модели масла на Селения
                                :
                                ФИАТ КРОМА 150К.С.

Коментар

Working...
                                X