Selenia Gold и нищо друго!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво масло да ползвам???
Collapse
X
-
Селения голд... селения голд, е хубаво, ама в мойта книжка пише Селения 20К, а не голд. Ха кажете ми кое е по-хубаво да сипя - голд или 20К, До колкото знам 20К е пълна синтетика, а голд е полу-синтетика???? Значи би трябвало да има разлика между двете масла. И изобщо някой видял ли е в книжката да му е записано, че производителя препоръчва селения голд?Brava 1.2, 16V, 2000
Ex: Golf 2, 1.3
Коментар
-
И двете масла са полу-синтетика просто 20К е с удължен пробег, но не експериментирай да го чакаш да стане на 20000 км. както го дават.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:И двете масла са полу-синтетика просто 20К е с удължен пробег, но не експериментирай да го чакаш да стане на 20000 км. както го дават.Brava 1.2, 16V, 2000
Ex: Golf 2, 1.3
Коментар
-
u_bo
pazdir написа:batproho написа:И двете масла са полу-синтетика просто 20К е с удължен пробег, но не експериментирай да го чакаш да стане на 20000 км. както го дават.
Коментар
-
u_bo написа:pazdir написа:batproho написа:И двете масла са полу-синтетика просто 20К е с удължен пробег, но не експериментирай да го чакаш да стане на 20000 км. както го дават.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Абе по принцип не се включвам в темите за маслата, но все пак да ви попитам - има ли някой с SELENIA TOURING - 5w50.Аз миналото лято го взех от AXM , но много му се чудих понеже в никой сайт на селения няма и дума за такова масло (не знаят че го произвеждат ). Като цяло съм доволен от него, помня че първото ми впечатление беше че двигателя съвсем утихна, и преди мъркаше приятно, но след смяната 1-2 пробвах да паля на вече работещ двигател. Мисля че е една идея по-добре от 20К а е на същите пари.ex. Fiat Marea 1.6 16 - 1999
Mazda 6 2.0 Petrol GY 2006
Коментар
-
u_bo
BobyK написа:Абе по принцип не се включвам в темите за маслата, но все пак да ви попитам - има ли някой с SELENIA TOURING - 5w50.Аз миналото лято го взех от AXM , но много му се чудих понеже в никой сайт на селения няма и дума за такова масло (не знаят че го произвеждат ). Като цяло съм доволен от него, помня че първото ми впечатление беше че двигателя съвсем утихна, и преди мъркаше приятно, но след смяната 1-2 пробвах да паля на вече работещ двигател. Мисля че е една идея по-добре от 20К а е на същите пари.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар