wwalker написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво масло да ползвам???
Collapse
X
-
ivan_dmx написа:wwalker написа:ivandd написа:А някой знае ли точно какво масло се препоръчва за Браво 1,6 16 от производителя?
Коментар
-
не е 3 л 3 и 800 нещо такова епоне мойта събира толкова...като зема 2 туби по 2л едната туба за 20 лв с отстъплата...и масления филтър за 6-7 лви ми идва 50 лв. цялата философия...въздушен не сменям щото си сложих спортен...проблема е че в гаражите искат 10 кинта за смяна на маслопък ако е с тяхно е безплатноми то и кат им дам 10 лв отгоре до по добре кастрол да слагам дори вече и за 10 дали ще се навият последния път за 5 лв ми го смениха
Коментар
-
u_bo
B1keP_B0y написа:На моята купих 5л, 1 и нещо остана в тубата, 3800 се събраха или 4200 не съм сигурен. А откъде го купувате това масло? Аз ако търся бих гледал Практикер или безниностанцийте а там го няма ??
Коментар
-
B1keP_B0y написа:На моята купих 5л, 1 и нещо остана в тубата, 3800 се събраха или 4200 не съм сигурен. А откъде го купувате това масло? Аз ако търся бих гледал Практикер или безниностанцийте а там го няма ??
Коментар
-
Re: Какво масло да ползвам???
B1keP_B0y написа:martzaro написа:Здравейте на всички. Днес си регистрирах фиатката и цял ден не мога да и се нарадвам. Предстои ми да я вкарам в сервиза за обслужване /като всяка кола/ та какво масло да си взема синтетика или полусинтетика и като марка ако може дайте съвет. За алфата ползвам Селениа 10/60 но за Фиата????? Модела е Браво 1.6 16в 103 кончета 2001 г. на 94 000 км.Благодарско на всички предварително. Ейййййй влюбен съм в тази кола
Коментар
-
Re: Какво масло да ползвам???
MaNoViLLe написа:... незнам какво масло трябва да и слагам.виждам има добри отзиви за Селения Голд но и аз ли да слагам от негоBrava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Момчета...аз не мога да разбера какво я хвалите тая селения...хаахах....когато си купих колата.смянам аз консумативи и слагам селения голд....какво се случва колата почва да трака като дизел...карам фиат браво 1.8 бенз...викам какво става ве защо го прави тва...и след извесно време сменям маслото защото спуках картер няма значение...и слагам аз МОТУЛ..10/40 и колата спря да трака...работи перфектно и вървежа стана повечеПродавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
Re: Ge4i7ooo
Ge4i7ooo написа:здравейте предстои ми смяна на масло но се чудя какво да бъде сега съм с АДЖИП 15W/40 колата ми е типо 1.4 i.e. 95 година на 143000 км. дайте мнение какво да сложа и кое е най-доброто за типокаSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
shikito написа:Момчета...аз не мога да разбера какво я хвалите тая селения...хаахах....когато си купих колата.смянам аз консумативи и слагам селения голд....какво се случва колата почва да трака като дизел...карам фиат браво 1.8 бенз...викам какво става ве защо го прави тва...и след извесно време сменям маслото защото спуках картер няма значение...и слагам аз МОТУЛ..10/40 и колата спря да трака...работи перфектно и вървежа стана повечеSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар