Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гуми за зимата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да си пробваме гумите тази зима за Търновци.Предлагам уличката над Хотел Конкорд.Ако има с по-голям наклон казвайте.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Четири зими карах Фиата с Debica , идеални при спиране. За тази зима взех тези http://www.avtogumi.com/bg/tires/tir...p?model_id=415 Засега се държът перфектно, надявам се и за напред да е така :D
      FIAT Marea ex
      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Ето я брошурата:
        Прикачени файлове
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

добре човек щом не си съгласен с колегите и държиш на твойто....сравни ЗИМНА гума 185/14/60 и летна гума 185/14/60-KLEBER-по какъв начин са направени!Зимата колкото по тънка е гумата,толкова по добре,а вече проблема с дупките е друга тема :D

Коментар

А аз съм с предни KLEBER и отзад MARAGONI(втора зима) и чесно да ви кажа от клебъра(нз дали правилно го изговарям ) съм много доволен и живот и здраве като се износят след 1-2 години пак ше си купя такива

Коментар

аз имам летни клебер откакто купих колата2,5 години и съм минал над 35 000 с тяха и преди това са карании сякаш не са мръдналимай е добре да си взема пак такива
              Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Ми да именно,а и не са толкова скъпи,на мен и летните са ми клебър и .... много добра гума

Коментар

Аз пък сложих Kormoran 185/60/14,по 61лв.на брой с монтажа ми излязаха,вече 2 седмици ги карам и за сега съм доволен как се държат на пътя!!
                  Fiat Brava 1.6 16v 97г.
                  Citroen C4

Коментар

Зиме, лете все съм с всесезонните Michelin пунтото е много добре
                    Танцувай с любов!
                    Fiat Punto SX 1.2 60+ ;=]

Коментар

Един глас за Фулда Кристал Монтеро 3.Опелягата го обух с такива и съпва много смело и на мокро и на сняг и заледена настилка.На Фиата съм със Ласа Сноууейс - добра гума само за сняг. На лед не никак добра. На мокро се усеща осезаемо съпротивление.

Коментар

аз моита мареика си я карам сас 185/16/14 корморан и 4-темн сам доволен и мн варвят зимата пак и за цената са си супер гуми за 4бр-220лв. няма какво да изкам повече простосъшто така сам сагласен че зимата се кара с по - тънки гуми

Коментар

fiat_marea написа:
                          аз моита мареика си я карам сас 185/16/14 корморан
                          Ей такива гуми от кога търся и аз за моята марейка!! :P
                          Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

Коментар

ivannik написа:
                            fiat_marea написа:
                            И аз бих ги пробвал , това си е невероятна комбинация :D
                            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                              ivannik написа:
                              fiat_marea написа:
                              И аз бих ги пробвал , това си е невероятна комбинация :D
                              И гумите на колегата Bingo_boy също трябва да се пробват - 186/14/60!!! Колата ще е като трактор Беларус!!!
                              Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

Коментар

Вече късно ама да попитам Днес си купих два броя Барум Поларис 2 195/50/15 по 90 лв парчето, какво ви е мнението за тях!?Гумите са сложени на задвижващите колела на Мареата.
                                now. BMW E39 523i '98 170hp
                                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Working...
                                X