Аз също давам отрицателна оценка на Debica Frigo 2 !!! Ужасно се хлъзгат на сухо и мокро! Не дай си боже да е над 10 градуса температурата!!! Нищо общо нямат с Фриго 1 ! Набутах се и аз след като съм карал Frigo 1!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гуми за зимата
Collapse
X
-
Gislaved вече няма никъде! Утре ще питам за Vredestein в един сервиз до office където ги предлагат!За Lassa Snoways 2 какво ще кажете?Едит: Vredestein идват малко скъпи по 124 лв бройката за 185/65/14SAVA S3 също няма!! Само ICE са останали в Kamor и Primex. Някакви други предложения?Едит2: Боже Боже, Lassa също няма никъде! Също така Debica липса в EMK33, само Tigar ! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Положението става сериозно!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Предните ми гуми са чисто нови Pirelli M+S P4000 (минават за "всесезонни"), задните са летни почти нови, някакви немски, с тях си дойде колата. Току що се връщам от един освежителен 90 километров преход при тежки зимни условия. На критиците на всесезонните гуми ще кажа, че колата стоеше отлично на пътя, нямах никакви проблеми. Единствено ми беше трудно да изляза от квартала, защото пред гаража ми имаше половин метър сняг, а уличката, на която живея, е тясна и по нея не минава почистваща техника.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
bambucha написа:Tornado написа:На Бравото поставих днес две Nokian WR обаче нещо не мога да им намеря шарката в нета.Само знам ,че са нещо като асиметрични.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:bambucha написа:Tornado написа:На Бравото поставих днес две Nokian WR обаче нещо не мога да им намеря шарката в нета.Само знам ,че са нещо като асиметрични.BRAVA 1.6
Коментар
-
Tornado написа:bambucha написа:Tornado написа:На Бравото поставих днес две Nokian WR обаче нещо не мога да им намеря шарката в нета.Само знам ,че са нещо като асиметрични.Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/
Коментар
-
Tornado написа:gamma написа:Какво ви е мнението за MICHELIN ALPINAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар