Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гуми за зимата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Debica Frigoнамаление в Покупколандия:155/80 13 - от 65,99 на 52,79165/70 13 - от 69,99 на 54,99175/70 13 - от 75,99 на 59,99175/65 14 - от 85,99 на 67,99185б65 14 - от 89,99 на 71,99Вече няколко пъти бях писал, че 86 лева за тази девица са много - новите цени вече са по-нормални - влизат в сила от 19-ти до 25-ти Ноември.
    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn това е много сериозно намаление, знаеш ли в коя верига магазини ще се продават гумите. Предполагам става въпрос за Debica Frigo2. Аз на Фиата съм с такива, и съм доволен, но ми предстои да купувам 4 гуми за другата ми кола, но в петък като търсих, никъде не намерих Debica с размера който ми трябва 195/65R15. Ако са знаели за намалението, може и нарочно да не са заредили?
      Fiat Marea Weekend 1.8 HLX
      Renault Safrane 2.0 16V

Коментар

Покупколандия - имам предвид - www.kaufland.bg - тази верига - магазини имат в София, Русе, Шумен, Варна, Плевен, Враца, Монтана, Хасково, Ямбол, Добрич, Благоевград, Пазарджик.Ето линк специално за тази промоция: - малките размери, стария модел, но произведени 30-40-та седмица на 2007-маhttp://www.kaufland.bg/Site/Sortimen...01_Product.htm

Коментар

За Frigo 2 или само за Frigo става въпрос защото имат разлика.Като гледам май говорите за Frigo 1 по долу е снимката на шарката на двойката.
          Прикачени файлове
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Debica Frigo (Frigo 1). Да има разлика в шарката. Дано да е само в това разликата - да не би да има разлика и в състава на каучука.
            Прикачени файлове

Коментар

Вчера взех 4 бр. Vredestein-Snowtrac 175/70/14.
              FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Tornado написа:
                За Frigo 2 или само за Frigo става въпрос защото имат разлика.Като гледам май говорите за Frigo 1 по долу е снимката на шарката на двойката.
                Двойката на Дебика е пълен фалш. Аз както и няколко мои колеги се прецакахме миналата година с такива. Разликата м/у 1-цата и 2-ката е огромна в полза на Фриго 1.
                Bravo HGT 2001

Коментар

Колеги,изравям темата отново.Искам да попитам има ли някой ,който да е сложил гуми Trayal T200?Сръбско производство са и това малко ме притеснява.Иначе ги намерих на 60 лева 175/65/14 и се чудя дали да не сложа едни такива или да заложа на БФ гудрич?
                  Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                  Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Аз да похваля новите си гуми Kleber. Патувах 16км само изкачване (съответно на връщане спускане) по непочистен път. Срещнах поне 4-5 коли закъсали, а фиат-а перка нагоре без да се замисли. И най-важното, колата беше много стабилна без да занесе никъде. Е на връщане имаше едно място в което се поотпуснах, а отдолу беше лед и занесе но съвсем леко. Гумите се държаха просто превъзходно
                    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Внимавайте с това "занасяне на лед, ама много леко". На лед, с каквито и гуми да си, няма спасение. Миналата седмица в едно дунавско село закъсах на един замръзнал баир, хем съм с яки зимни гуми. Добре, че бяха още двама с мен, че успяха да хлъзнат колата обратно надолу по баира, защото нагоре я тикаха, аз давам газ, тя се хлъзга надолу. Изправи ми се косата, щях в една канавка да я паркирам. Както съм натиснал спирачките и дръпнал ръчната, пак се хлъзгаше надолу. Така че на лед - много внимателно. Весели празници!
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                        Внимавайте с това "занасяне на лед, ама много леко". На лед, с каквито и гуми да си, няма спасение. Миналата седмица в едно дунавско село закъсах на един замръзнал баир, хем съм с яки зимни гуми. Добре, че бяха още двама с мен, че успяха да хлъзнат колата обратно надолу по баира, защото нагоре я тикаха, аз давам газ, тя се хлъзга надолу. Изправи ми се косата, щях в една канавка да я паркирам. Както съм натиснал спирачките и дръпнал ръчната, пак се хлъзгаше надолу. Така че на лед - много внимателно. Весели празници!
                        Мда на лед няма спасение. Просто не знаех, че е лед отдолу. Беше в най-ниската точка и явно там температурата през деня е била по висока и от стапянето на снега и съответното понижаване на температурата през ноща се беше получило ледено покритие.
                        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Категорично гумите Дебика Фриго 2 са ПО-ДОБРИ от Дебика Фриго 1!!!! С дебика фриго карам от 3 години. Една година с дебика фриго 1 и 2 години с дебика фриго 2. Шарката на по-новия модел е в пъти по-добра и на мокро. Старата шарка на мокро я няма никаква. Също така са и по-меки.
                          Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Препоръчайте гуми за Marea Weekend 185/65/14.Gislaved ама какви и от къде?Debica Frigo 2 от къде ?Нещо друго ?
                            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Gislaved Euro-Frost само другите Nord-Frost Не са за нашето зимно лято.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Continental това са гумите карал съм със мишелин гуудиар барум но най доволен съм от Континентал 185/55/14 ина4е задните са малко износени но предните са супер но най ме е яд гадните дупки по нашите хубави пътища ве4е имам 2 нови гуми на боклука и една лята джанта за хвърляне понеже немогат да я оправят толкова е крива

Коментар

Working...
                                X