Debica Frigoнамаление в Покупколандия:155/80 13 - от 65,99 на 52,79165/70 13 - от 69,99 на 54,99175/70 13 - от 75,99 на 59,99175/65 14 - от 85,99 на 67,99185б65 14 - от 89,99 на 71,99Вече няколко пъти бях писал, че 86 лева за тази девица са много - новите цени вече са по-нормални - влизат в сила от 19-ти до 25-ти Ноември.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гуми за зимата
Collapse
X
-
niko_ymn това е много сериозно намаление, знаеш ли в коя верига магазини ще се продават гумите. Предполагам става въпрос за Debica Frigo2. Аз на Фиата съм с такива, и съм доволен, но ми предстои да купувам 4 гуми за другата ми кола, но в петък като търсих, никъде не намерих Debica с размера който ми трябва 195/65R15. Ако са знаели за намалението, може и нарочно да не са заредили?Fiat Marea Weekend 1.8 HLX
Renault Safrane 2.0 16V
Коментар
-
Покупколандия - имам предвид - www.kaufland.bg - тази верига - магазини имат в София, Русе, Шумен, Варна, Плевен, Враца, Монтана, Хасково, Ямбол, Добрич, Благоевград, Пазарджик.Ето линк специално за тази промоция: - малките размери, стария модел, но произведени 30-40-та седмица на 2007-маhttp://www.kaufland.bg/Site/Sortimen...01_Product.htm
Коментар
-
Tornado написа:За Frigo 2 или само за Frigo става въпрос защото имат разлика.Като гледам май говорите за Frigo 1 по долу е снимката на шарката на двойката.Bravo HGT 2001
Коментар
-
Колеги,изравям темата отново.Искам да попитам има ли някой ,който да е сложил гуми Trayal T200?Сръбско производство са и това малко ме притеснява.Иначе ги намерих на 60 лева 175/65/14 и се чудя дали да не сложа едни такива или да заложа на БФ гудрич?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Аз да похваля новите си гуми Kleber. Патувах 16км само изкачване (съответно на връщане спускане) по непочистен път. Срещнах поне 4-5 коли закъсали, а фиат-а перка нагоре без да се замисли. И най-важното, колата беше много стабилна без да занесе никъде. Е на връщане имаше едно място в което се поотпуснах, а отдолу беше лед и занесе но съвсем леко. Гумите се държаха просто превъзходноFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Внимавайте с това "занасяне на лед, ама много леко". На лед, с каквито и гуми да си, няма спасение. Миналата седмица в едно дунавско село закъсах на един замръзнал баир, хем съм с яки зимни гуми. Добре, че бяха още двама с мен, че успяха да хлъзнат колата обратно надолу по баира, защото нагоре я тикаха, аз давам газ, тя се хлъзга надолу. Изправи ми се косата, щях в една канавка да я паркирам. Както съм натиснал спирачките и дръпнал ръчната, пак се хлъзгаше надолу. Така че на лед - много внимателно. Весели празници!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Внимавайте с това "занасяне на лед, ама много леко". На лед, с каквито и гуми да си, няма спасение. Миналата седмица в едно дунавско село закъсах на един замръзнал баир, хем съм с яки зимни гуми. Добре, че бяха още двама с мен, че успяха да хлъзнат колата обратно надолу по баира, защото нагоре я тикаха, аз давам газ, тя се хлъзга надолу. Изправи ми се косата, щях в една канавка да я паркирам. Както съм натиснал спирачките и дръпнал ръчната, пак се хлъзгаше надолу. Така че на лед - много внимателно. Весели празници!Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Категорично гумите Дебика Фриго 2 са ПО-ДОБРИ от Дебика Фриго 1!!!! С дебика фриго карам от 3 години. Една година с дебика фриго 1 и 2 години с дебика фриго 2. Шарката на по-новия модел е в пъти по-добра и на мокро. Старата шарка на мокро я няма никаква. Също така са и по-меки.Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
Препоръчайте гуми за Marea Weekend 185/65/14.Gislaved ама какви и от къде?Debica Frigo 2 от къде ?Нещо друго ?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Continental това са гумите карал съм със мишелин гуудиар барум но най доволен съм от Континентал 185/55/14 ина4е задните са малко износени но предните са супер но най ме е яд гадните дупки по нашите хубави пътища ве4е имам 2 нови гуми на боклука и една лята джанта за хвърляне понеже немогат да я оправят толкова е крива
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар