Аз заложих на Lassa Snoways 2+ отпред и Yokohama AVS Winter V901 отзад.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гуми за зимата
Collapse
X
-
Добре де, какъв е смисъла на тая тема? 10 страници постове с това кой какви гуми си е купил.И какво от това?Какво значение има?За кого има значение че аз например предпочитам Мишлен пред Гудиър?Все ми се струва че тая тема се е изчерпала от годиниI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Е как ще няма смисъл?Мен ми е първа зима с колата и сега ще си сменям гумите, та гледам кой с какво кара, за да добия някаква представа Искам да ви питам вие и 4-те гуми ли си сменяте? Щото разни хора около мен си сменят само на двигателните колела и се чудя колко лошо е това? Аз карам само в София. Най-много до Пловдив да отида. Та не ми трябват супер гуми да катеря планинатаBrava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
steven написа:Е как ще няма смисъл?Мен ми е първа зима с колата и сега ще си сменям гумите, та гледам кой с какво кара, за да добия някаква представа Искам да ви питам вие и 4-те гуми ли си сменяте? Щото разни хора около мен си сменят само на двигателните колела и се чудя колко лошо е това? Аз карам само в София. Най-много до Пловдив да отида. Та не ми трябват супер гуми да катеря планинатаFiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.
Коментар
-
steven написа:Че е най-добре да се сменят 4-те ясно Върпосът е дали разликата в стабилността при градско каране е достатъчно голямаFiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.
Коментар
-
MartoModev написа:Понеже имам 2 зимни 175/70/14 и ако взема още 2 дали ще има проблем да ги сложа на Бравата.Занм че трябва да са 175/65/14 ама да не са различни.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Marea Bipower написа:Днес сложих САВА и са доста добри мисля, трудно пребоксуват, и спират доста добре. 185/65/14 -130лв.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Marea Bipower написа:Днес сложих САВА и са доста добри мисля, трудно пребоксуват, и спират доста добре. 185/65/14 -130лв.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Nino написа:Marea Bipower написа:Днес сложих САВА и са доста добри мисля, трудно пребоксуват, и спират доста добре. 185/65/14 -130лв.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар