Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гуми за зимата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз заложих на Lassa Snoways 2+ отпред и Yokohama AVS Winter V901 отзад.
    Настоящата - Ford Focus ST
    Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
    Франкенщайн - R.I.P.
    Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Добре де, какъв е смисъла на тая тема? 10 страници постове с това кой какви гуми си е купил.И какво от това?Какво значение има?За кого има значение че аз например предпочитам Мишлен пред Гудиър?Все ми се струва че тая тема се е изчерпала от години
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Е как ще няма смисъл?Мен ми е първа зима с колата и сега ще си сменям гумите, та гледам кой с какво кара, за да добия някаква представа Искам да ви питам вие и 4-те гуми ли си сменяте? Щото разни хора около мен си сменят само на двигателните колела и се чудя колко лошо е това? Аз карам само в София. Най-много до Пловдив да отида. Та не ми трябват супер гуми да катеря планината
        Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

абе поне две предни зимни си трябват, най-добре е 4 естествено, ако спукаш предна някъде по път можеш да вземеш едната задна да сложиш отпред и ще спасиш положението
          FIAT Bravo JTD 105 GT 05.1999г.

Коментар

steven написа:
            Е как ще няма смисъл?Мен ми е първа зима с колата и сега ще си сменям гумите, та гледам кой с какво кара, за да добия някаква представа Искам да ви питам вие и 4-те гуми ли си сменяте? Щото разни хора около мен си сменят само на двигателните колела и се чудя колко лошо е това? Аз карам само в София. Най-много до Пловдив да отида. Та не ми трябват супер гуми да катеря планината
            Колега в повечето случии сменяме 2 само заради финансови причини, но разбирасе че най добре е да са 4бр. гумите.Аз лично ще сменям и 4-те ,но и нямам избор тъй като летните ми са нископрофилни и с големи лети джанти.Спрял съм се на SAVA Eskimo3 . Неприятното е че трябва и 4 джанти да си купувам.
            Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
            Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
            VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
            VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.

Коментар

Че е най-добре да се сменят 4-те ясно Върпосът е дали разликата в стабилността при градско каране е достатъчно голяма
              Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

steven написа:
                Че е най-добре да се сменят 4-те ясно Върпосът е дали разликата в стабилността при градско каране е достатъчно голяма
                Еми мен миналата зима задницата на Уно-то ме изпревари на двапъти заради летните гуми отзад.Мисля че има разлика дори в градски условия като се има в предвид ДУПКИТЕ по пътищата от които постоянно бягаме и от някой скапани шофьори.
                Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
                Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
                VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
                VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.

Коментар

Понеже имам 2 зимни 175/70/14 и ако взема още 2 дали ще има проблем да ги сложа на Бравата.Занм че трябва да са 175/65/14 ама да не са различни.
                  И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
                    Понеже имам 2 зимни 175/70/14 и ако взема още 2 дали ще има проблем да ги сложа на Бравата.Занм че трябва да са 175/65/14 ама да не са различни.
                    Никакъв проблем.Е, освен малка разлика в показанията на километража.Аз също карам с такъв размер.

Коментар

Esper написа:
                      MartoModev написа:
                      Никакъв проблем.Е, освен малка разлика в показанията на километража.Аз също карам с такъв размер.
                      Супер мерси.
                      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Днес сложих САВА и са доста добри мисля, трудно пребоксуват, и спират доста добре. 185/65/14 -130лв.

Коментар

Marea Bipower написа:
                          Днес сложих САВА и са доста добри мисля, трудно пребоксуват, и спират доста добре. 185/65/14 -130лв.
                          Бройката, или четирите?! Ми направо да закриват Michelin, Good Year, Dunlop,Fulda,Bridgestone!!! Ш’ си джиткаме само със САВА, КОРМОРАН,ДЕБИЦА,ТИГЪР, МАТАДОР и подобни сурогати! Жалкото е, че гледате на всяка "ФОРМУЛА" за какво иде реч по отношение на гумите!
                          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                            Marea Bipower написа:
                            Бройката, или четирите?! Ми направо да закриват Michelin, Good Year, Dunlop,Fulda,Bridgestone!!! Ш’ си джиткаме само със САВА, КОРМОРАН,ДЕБИЦА,ТИГЪР, МАТАДОР и подобни сурогати! Жалкото е, че гледате на всяка "ФОРМУЛА" за какво иде реч по отношение на гумите!
                            Шът!Да не чувам думата корморан МОЛЯ!Нали според правилата трябваше да спазваме добрия тон и да не казваме мръсни думи! Днес като монтирах зимния комплект, свалих и подарих последните 2 корморана, м..а им д...а и боклуците...

Коментар

Nino написа:
                              Marea Bipower написа:
                              Ами бройката, и аз имах предрасъдаци относно марката, но се оказват добри, утре вечер ще ги видим на витоша.

Коментар

Не се "ебавам", моля те сподели впечетления! Аз съм пред доста "сложен " избор....205х60х16, както казват онези тъпаци, "лот оф мъни"! К’во ще кажете за KUMHO БРЕ ПИЧОВЕ!
                                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
                                X