Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гуми за зимата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги да продължа темата - днеска сутринта на хубавия сняг тествах новите Frigo 2 по еда стръмна улица към детската градина в Банкя, която изобщо не беше чистена (което всъщност е съвсем обичайно), издрапах нагоре все едно съм си на сухо, с две думи - нямам думи колко съм доволен!
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

zgabrovski написа:
      Колеги да продължа темата - днеска сутринта на хубавия сняг тествах новите Frigo 2 по еда стръмна улица към детската градина в Банкя, която изобщо не беше чистена (което всъщност е съвсем обичайно), издрапах нагоре все едно съм си на сухо, с две думи - нямам думи колко съм доволен!
      Ха сега всички да си споделят опита с различните марки и модели, та да видим какво става.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

и темата е умряла е а актуална вече
        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

аз май съм забравил да си дам отзивите за Фриго-2 Та с един сезон закъснение - гумите са перфектни. Бравото беше фурия миналата зима... Боровец.. Банско,,, сняг.. лед - нямаше никакви проблеми, а веригите ми си останаха така и чисто нови и неизползвани. Препоръчвам ви ги.Имам и Лагуна - тя е на Фулда, ама не мога да ви кажа каква - пакнещо звучащо като фриго.... Гумите са 4 годишни вече и по всички "учебници" трябва да не стават за нищо, но не са мръднали нито на мекост на материала, нито на износване на протектор (по лед миналата година в Бояна да речем - не е закъсвала никъде) - също разкошни гуми.
          Bravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!

Коментар

и от къде си ги взел тез фриго ? а и в темата имаше за 1 шведски гвистед ли нещо такова бяха а тях от къде ?
            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

LASSA SNOWAYS II - за мен са доста добри и на много добра цена. Не гледам времето какво е с тях!

Коментар

nasty написа:
                и от къде си ги взел тез фриго ? а и в темата имаше за 1 шведски гвистед ли нещо такова бяха а тях от къде ?
                ами както бях писал някъде по-напред: от Пловдив, но по принцип могат да се намерят навсякъде. сега обаче е най-голямото търсене на зимни гуми и не знам дали ще ти е толкова лесно да си набавиш... Виж в "Диана" - на по-предните страници един колега говореше и за център за гуми в Младост... за гвистед нищо не знам, но щом са шведски - там би трябвало да разбират от сняг . Все пак аз съм тествал само това, за което пиша, а и някои приятели са на Фриго и са много доволни
                Bravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!

Коментар

От 4 години карам само с VREDESTEIN - уникална гума: страхотно сцепление и трайност. Само че тази година ударих на камък откъм размери и май ще трябва да търся алтернатива на Vredestein-a, а хич не ми се ще...Реших да карам с летите джанти (наследство от предишния собственик - заварявани и посуквани хиляди пъти) и на пролет направо едни нови обаче при това положение изборът ми на гуми е 185/55/15 или 195/50/15, а такива в момента не се намират, или поне не от марките, на които бих се доверила...

Коментар

Farta написа:
                    От 4 години карам само с VREDESTEIN - уникална гума: страхотно сцепление и трайност. Само че тази година ударих на камък откъм размери и май ще трябва да търся алтернатива на Vredestein-a, а хич не ми се ще...Реших да карам с летите джанти (наследство от предишния собственик - заварявани и посуквани хиляди пъти) и на пролет направо едни нови обаче при това положение изборът ми на гуми е 185/55/15 или 195/50/15, а такива в момента не се намират, или поне не от марките, на които бих се доверила...
                    С кой по-точно модел караш?
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

преди седмица получих подарък - 4 бр. нови зимни гуми корморан, май пише сноупро...та първо да питам...някакви впечатления от гумите???после да питам - размера е 175/70 R 13 - тва проблем ли е за пунтото??? май лекинко опират при пълен ляв или десени накрая - 1-та гума / задната / нещо спада - кво да правя???P.S. естествено че пунтото вече е обуто с тях, щот за уикенда ходих из лудогорието, а там - сняг, лед...гумите се държаха чудесно...
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        До сега бях със Snowtrac, но те вече поостаряха като модел и май няма да ги внасят повече... Snowtrac 2, пък дори и Wintrac Extreme биха ми свършили прекрасна работа, ама пустия му размер не се намира...

Коментар

Farta написа:
                          kiro_of_the_day написа:
                          До сега бях със Snowtrac, но те вече поостаряха като модел и май няма да ги внасят повече... Snowtrac 2, пък дори и Wintrac Extreme биха ми свършили прекрасна работа, ама пустия му размер не се намира...
                          център за гуми ЕВРОПА имат няколко сервиза в София няма начин да ги нямат този размер те са един от основните представители на тази марка, лошото е че не познавам града за да ти обясня къде се намират сервизите ПС сега се сещам че един от сервизите беше на илиенци някакъв стадион имаше наблизо той основно е за товарни гуми но поне ще ти кажат ако ги няма при тях в кой от сервизите да отидеш
                          TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                          UNO 1.0 FIRE

Коментар

LASSA SNOWAYS II +, за цената им няма по-добри
                            ● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
                            o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o

Коментар

KPAHK написа:
                              LASSA SNOWAYS II +, за цената им няма по-добри
                              ами не съм сигурен, защото LASSA и дебицата - гуми които са доста превъзнасяни във форума, се дънят доста сериозно в тестовете. и въобще как можеш да кажеш че от някои гуми няма по-добри, без да си тествал другите, при същите условия
                              "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                              (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

1 глас за ДЕБИКА На тази цена няма друга толкова добра гума Ласа-та не са лоши, но лека (като КГ) кола не се държи добре с тях, незнам защо ... личен опит
                                http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
                                Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
                                FIAT Punto 02' 1.9 JTD
                                FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Working...
                                X