вече започвам да се замислям какви гуми за зимата да взема.Засега съм Мишелин,но те определено не са за зима.Интересно ми колегите тук какво биха препоръчали за зимата?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гуми за зимата
Collapse
X
-
Отпред: Нокиан ХакапелитаОтзад: Ласа Сноууейс 2Така карах 2 години поред, тази година тепърва ще решавам дали да не ги разменя.За Джиславед съм чувал добри думи, а от опит мога да кажа че Викинг (зимни) са с невероятно сцепление, а на прилична цена, поне така беше преди време когато ги купувах.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:Отпред: Нокиан ХакапелитаОтзад: Ласа Сноууейс 2Така карах 2 години поред, тази година тепърва ще решавам дали да не ги разменя.За Джиславед съм чувал добри думи, а от опит мога да кажа че Викинг (зимни) са с невероятно сцепление, а на прилична цена, поне така беше преди време когато ги купувах.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Миналата зима си взех 4бр. Корморан (май че беше Сноупро) и съм много доволен. Имат добра возия, не тропат на сухо, а на сняг се държат много добре. Освен това и като цена са прилични. Мисля, че дадох по 78лв. за брой. Отначало подходих с предубеждение, но по финансови причини реших, че това е максималното, което мога да си позволя. Мога да кажа, че съм доволен.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
brat_John написа:Миналата зима си взех 4бр. Корморан (май че беше Сноупро) и съм много доволен.brat_John написа:Мисля, че дадох по 78лв. за брой.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Alexius написа:Gislaved Nord Frost 3- 4бр. Миналата зима ги взех сега ще им е втори сезон. Страшна возия имат, а и са супер стабилни.Вижте и ТУК има интересни мнения.FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
По принцип зимните гуми са предвидени за температури от 5 и по-малко градуса - при по-високи температури се размекват и се изтриват много бързо. Ти можеш да ги слагаш когато искаш, разбира се, но за един максимум сезон могат да си заминат. Затова се ръководи от температурите, а не от дататаAlles in Ordnung
Коментар
-
Аз ги взех по 105 лв. бройката. Модела мисля че е от миналата гоина така че ако са изкарала нов би трябвало и цената да е паднала. А за това от каде да ги купиш - има ги на доста места. Ако искаш ще ти кажа аз къде ги сложих. "Болрад" - Ал. Стамболийски 251 - Като слизаш от вагона на долу се пада отдясно.
Коментар
-
The Secret Lover написа:аз миналата зима карах Вектрата са гиславед и бях цар на пътя с тея гуми. сега на бравото пак ще сложа такива. то завидски е с 185/60/14. въпроса ми е какъв размер да са зимните? пак такъв или по дебели... примерно 195/55/14ex Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар