Аз миналата зима си взех 4 броя Kleber Krisalp HP2 175/65/14 и много съм доволен от тях.Водили се били новата шарка .Един колега ми ги препоръча и за това си взех такива и не съжалявам въобще!Плащах ги тогава по 90лв. на гума като монтажа и баланса беше без пари.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гуми за зимата
Collapse
X
-
Този сезон карах с най-добрите според мен - Vredestein Snowtrack 3. Не са никак евтини обаче.По-добра гума до сега за зима не съм виждал...не знам за вас но тези гуми ме вадиха от адски снегове тази зима, без едно плъзване!Най-тежкия тест според мен беше на сериозен наклон надолу, където имаше завъртяли се джипове с зимни гуми, които не можеха да издрапат, покрай които си минах на 1ва, на абсолютно огледален лед. Място на което слезнеш ли от колата, падаш директно. Съвсем заслужена слава!Изминати километри с тези гуми ~10 000...Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Този сезон карах с най-добрите според мен - Vredestein Snowtrack 3. Не са никак евтини обаче.По-добра гума до сега за зима не съм виждал...не знам за вас но тези гуми ме вадиха от адски снегове тази зима, без едно плъзване!Най-тежкия тест според мен беше на сериозен наклон надолу, където имаше завъртяли се джипове с зимни гуми, които не можеха да издрапат, покрай които си минах на 1ва, на абсолютно огледален лед. Място на което слезнеш ли от колата, падаш директно. Съвсем заслужена слава!Изминати километри с тези гуми ~10 000...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Да ви кажа честно не е само определяща гумата а и задволанното устройство. На несъбразителен водач с хубави зимни гуми пак може шейна да си направи Относно зимните гуми се сдобих с 4 чисто нови Тигар Уинтера 175/65/14 и ДОТ 4909 и ще споделя как се държат като ги покарам тази зимаwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
И аз днес разгледах сайта на автогуми.бг и от прочетеното в темата съм се спрял на 3-4 модела, но ще изчакам още малко и тогава ще пазарувам. А моделите са Kleber Krisalp hp2, Fulda Montero3, Falken Hs439 eurowinter и Hankook W300 , като се има впредвид че мога да отделя до 110лв на гума.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
tomsan написа:И аз днес разгледах сайта на автогуми.бг и от прочетеното в темата съм се спрял на 3-4 модела, но ще изчакам още малко и тогава ще пазарувам. А моделите са Kleber Krisalp hp2, Fulda Montero3, Falken Hs439 eurowinter и Hankook W300 , като се има впредвид че мога да отделя до 110лв на гума.
Коментар
-
Ето резултатите от тестовете на ADAC.de за тази година :D. http://www.adac.de/infotestrat/tests...cePageId=31821Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
Аз от миналата година съм с 4 зимни гуми "Rosava". Доволен съм, а и цената беше около 70 лв. за гума плюс монтаж"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
tomsan написа:Вчера си взех 4 зимни Фулда Кристал Монтеро 3 с размер 195/65/15 от автогуми.бг на цена 105лв за гума, четох добри отзиви за тях и дано наистина ги оправдаят :D.
Коментар
-
Аз си взех 2 бр. новички Пирели-та от тоя модел http://shop.autoteile-weinhold.de/up...ontrol-ok2.jpg Ще видиме как ще се държат зимата.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар