Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гуми за зимата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз миналата зима си взех 4 броя Kleber Krisalp HP2 175/65/14 и много съм доволен от тях.Водили се били новата шарка .Един колега ми ги препоръча и за това си взех такива и не съжалявам въобще!Плащах ги тогава по 90лв. на гума като монтажа и баланса беше без пари.

Ex: Fiat Brava 1.4 12V 80 к.с. 1997г.

Коментар

Този сезон карах с най-добрите според мен - Vredestein Snowtrack 3. Не са никак евтини обаче.По-добра гума до сега за зима не съм виждал...не знам за вас но тези гуми ме вадиха от адски снегове тази зима, без едно плъзване!Най-тежкия тест според мен беше на сериозен наклон надолу, където имаше завъртяли се джипове с зимни гуми, които не можеха да издрапат, покрай които си минах на 1ва, на абсолютно огледален лед. Място на което слезнеш ли от колата, падаш директно. Съвсем заслужена слава!Изминати километри с тези гуми ~10 000...
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
        Този сезон карах с най-добрите според мен - Vredestein Snowtrack 3. Не са никак евтини обаче.По-добра гума до сега за зима не съм виждал...не знам за вас но тези гуми ме вадиха от адски снегове тази зима, без едно плъзване!Най-тежкия тест според мен беше на сериозен наклон надолу, където имаше завъртяли се джипове с зимни гуми, които не можеха да издрапат, покрай които си минах на 1ва, на абсолютно огледален лед. Място на което слезнеш ли от колата, падаш директно. Съвсем заслужена слава!Изминати километри с тези гуми ~10 000...
        Е хубавото си е хубаво, ама си има и цена!
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

ZDR

здравеите колеги аз сим доволен от ’МИШЕЛИН АЛПИН’ купик си ги 4исто нови карам 4етвирта зима.

Коментар

Да ви кажа честно не е само определяща гумата а и задволанното устройство. На несъбразителен водач с хубави зимни гуми пак може шейна да си направи Относно зимните гуми се сдобих с 4 чисто нови Тигар Уинтера 175/65/14 и ДОТ 4909 и ще споделя как се държат като ги покарам тази зима
            with SGNote & HTC Wildfire 8G
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
            с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Аз още умувам с какви нови предни гуми да се оборудвам за тая зима
              Фиат Крома 1.9 16v+
              Фиат Браво 1.6 16v
              Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Колеги аз се сдобих с ето тези гуми 15" и ще видя как ще се справят тази зима цък.

Коментар

И аз днес разгледах сайта на автогуми.бг и от прочетеното в темата съм се спрял на 3-4 модела, но ще изчакам още малко и тогава ще пазарувам. А моделите са Kleber Krisalp hp2, Fulda Montero3, Falken Hs439 eurowinter и Hankook W300 , като се има впредвид че мога да отделя до 110лв на гума.
                  Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

tomsan написа:
                    И аз днес разгледах сайта на автогуми.бг и от прочетеното в темата съм се спрял на 3-4 модела, но ще изчакам още малко и тогава ще пазарувам. А моделите са Kleber Krisalp hp2, Fulda Montero3, Falken Hs439 eurowinter и Hankook W300 , като се има впредвид че мога да отделя до 110лв на гума.
                    Колега мойте гуми на Фиата бяха Kleber Krisalp HP2 и се водят с новата шарка.Сега ги продавам, защото си взех друга кола и са ми тесни.Да ти кажа аз бях доволен от тях.Изкарвали са ме от къде ли не.Сега ще видя тези новите дето съм ги взел дали ще са добри .Също така гледам си писал за Фулдата.Еми да ти кажа в Хюндай Купе форума ги хвалят хората и мисля, че добре си се насочил.За другите не знам.

Коментар

Ето резултатите от тестовете на ADAC.de за тази година :D. http://www.adac.de/infotestrat/tests...cePageId=31821

Коментар

Вчера си взех 4 зимни Фулда Кристал Монтеро 3 с размер 195/65/15 от автогуми.бг на цена 105лв за гума, четох добри отзиви за тях и дано наистина ги оправдаят :D.

Коментар

Аз от миналата година съм с 4 зимни гуми "Rosava". Доволен съм, а и цената беше около 70 лв. за гума плюс монтаж
                          "Без сърца, сме просто машини"
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid
                          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

tomsan написа:
                            Вчера си взех 4 зимни Фулда Кристал Монтеро 3 с размер 195/65/15 от автогуми.бг на цена 105лв за гума, четох добри отзиви за тях и дано наистина ги оправдаят :D.
                            Миналата зима си купих същия модел,само че 14 ки.Определено оправдаха очакванията ми.Държаха се добре както в бургаската киша,така и при катеренето до Семково.Вериги ползвах единствено при слизането от Семково до Белица.Имаше прясно навалял сняг върху заледени коловози и не ми се поемаха излишни рискове.Имах и доста силен удар с изкривена джанта в една дупка.Разминах се без балон.
                            Прикачени файлове
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

И аз наистина се надявам да си струват, но само зимата и ще си покаже .

Коментар

Аз си взех 2 бр. новички Пирели-та от тоя модел http://shop.autoteile-weinhold.de/up...ontrol-ok2.jpg Ще видиме как ще се държат зимата.
                                Фиат Крома 1.9 16v+
                                Фиат Браво 1.6 16v
                                Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Working...
                                X