Утре отивам да слагам Debica Frigo 165/70/13 ( За други нямам пари ) Тамън бях събрал пари за читави гуми , но ми изгоря дъното и процесора и следователно ми изгоряха спестените пари за гуми.Сега събрах пак за 2 седмици парички и ще слагам Дебика.(ще бъде по добре от летните Континенталки)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гуми за зимата
Collapse
X
-
stef написа:център за гуми ЕВРОПА имат няколко сервиза в София няма начин да ги нямат този размер те са един от основните представители на тази марка, лошото е че не познавам града за да ти обясня къде се намират сервизите ПС сега се сещам че един от сервизите беше на илиенци някакъв стадион имаше наблизо той основно е за товарни гуми но поне ще ти кажат ако ги няма при тях в кой от сервизите да отидеш
Коментар
-
HCO написа:Утре отивам да слагам Debica Frigo 165/70/13 ( За други нямам пари ) Тамън бях събрал пари за читави гуми , но ми изгоря дъното и процесора и следователно ми изгоряха спестените пари за гуми.Сега събрах пак за 2 седмици парички и ще слагам Дебика.(ще бъде по добре от летните Континенталки)Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Ники написа:Здравейте колеги!Ще направя ’сефтето" в тази тема, защото конкретния ми въпрос е за гумите, но искам да благодаря на всички , споделили личен опит по разни проблеми и в другите теми - прочетох доста полезни нещица Аз никога не съм имал някакви особени аспирации към ФИАТ, но толкова пък по-приятно се оказа придобиването на една "Темпра" миналата година и "ugrade"-ването й до "Мареа" миналия месец *А сега конкретната питанка - "Мареа"-та е 2.4 TDI, заводските гуми са 195/55/15", алуминиеви джанти. Чудя се би ли се получил удачен вариант , ако сложа 14" стоманени за зимата? Притеснява ме съвместимостта с ABS, спирачки, общата стабилност на колата... Има ли някой практически опит с подобни замени, ако не на същия, то на близък по характеристики автомобил? ( Прочетох мненията в темата, но не всички тех. данни са споменати, та затова да попитам пак )*Ако някои има идея къде могат да се купят 4 бр. 15" стоманени джанти втора употреба - ще ми е интересно. Предпочитан вариант е за София или градове в Северна България ( ама не Плевен, аз ли не знам къде да търся, нямат ли наистина местните юнаци - ама няма ). Доколкото разбрах колегата pinko има магазин или сервиз - ако има нещо налично, моля за оферта и в събота пристигам *За Debica - тя работата отдавна е минала, но във Видин специално още има хора, които разправят как преди години от Goodyear идвали на преговори във "Видахим" и как заради мърлящината на еди-кой си министър и страха на тогавашния видински шеф да поеме ангажимент без височайше благоволение идеята Debica да се прави в България пропаднала и се появил полския завод...FIAT MAREA 1.9 TD 100 HLX
Коментар
-
ами радвай се! карал съм и с Фулда и с Гуд иър и с Вредщайн и мога да ти кажа, че Дебицата въобще не им отстъпва, така че се радвай, че принудително си спестяваш парите и вземаш нещо наистина добро Супер безмислено е да си купиш Гудиър например - завода е един и същ, а само марката е различна. Така големите фирми лъжат потребителите - сегментация на пазара (по-бедни - по-богати потребители. На по-бедниа друга марка, на по-богатиа "по-тежкарска" марка - продукта почти същия), продуктови гами, марки... ела ме ритни Все маркетингови трикове да ти вземат парите и то да вземат парите от всички възможни потребителски категории.Айде стига безплатни лекции по мркетинг - ще си доволе, ще видиш! (Фриго-2 е = на Ултрагрип 5 или 4 не си спомниам - ако ти се занимажа сравни шарките)Bravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!
Коментар
-
werti написа:МИШЕЛИН СА № 1I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Вече сложих на италианчето зимни обувки. Спрях се на SAVA Eskimo3 . Излзе ми 145 лв със монтажа и баланса.Ето малко снимки :Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар