Колеги да продължа темата - днеска сутринта на хубавия сняг тествах новите Frigo 2 по еда стръмна улица към детската градина в Банкя, която изобщо не беше чистена (което всъщност е съвсем обичайно), издрапах нагоре все едно съм си на сухо, с две думи - нямам думи колко съм доволен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гуми за зимата
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
zgabrovski написа:Колеги да продължа темата - днеска сутринта на хубавия сняг тествах новите Frigo 2 по еда стръмна улица към детската градина в Банкя, която изобщо не беше чистена (което всъщност е съвсем обичайно), издрапах нагоре все едно съм си на сухо, с две думи - нямам думи колко съм доволен!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
аз май съм забравил да си дам отзивите за Фриго-2 Та с един сезон закъснение - гумите са перфектни. Бравото беше фурия миналата зима... Боровец.. Банско,,, сняг.. лед - нямаше никакви проблеми, а веригите ми си останаха така и чисто нови и неизползвани. Препоръчвам ви ги.Имам и Лагуна - тя е на Фулда, ама не мога да ви кажа каква - пакнещо звучащо като фриго.... Гумите са 4 годишни вече и по всички "учебници" трябва да не стават за нищо, но не са мръднали нито на мекост на материала, нито на износване на протектор (по лед миналата година в Бояна да речем - не е закъсвала никъде) - също разкошни гуми.Bravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!
Коментар
-
nasty написа:и от къде си ги взел тез фриго ? а и в темата имаше за 1 шведски гвистед ли нещо такова бяха а тях от къде ?Bravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!
Коментар
-
От 4 години карам само с VREDESTEIN - уникална гума: страхотно сцепление и трайност. Само че тази година ударих на камък откъм размери и май ще трябва да търся алтернатива на Vredestein-a, а хич не ми се ще...Реших да карам с летите джанти (наследство от предишния собственик - заварявани и посуквани хиляди пъти) и на пролет направо едни нови обаче при това положение изборът ми на гуми е 185/55/15 или 195/50/15, а такива в момента не се намират, или поне не от марките, на които бих се доверила...
Коментар
-
Farta написа:От 4 години карам само с VREDESTEIN - уникална гума: страхотно сцепление и трайност. Само че тази година ударих на камък откъм размери и май ще трябва да търся алтернатива на Vredestein-a, а хич не ми се ще...Реших да карам с летите джанти (наследство от предишния собственик - заварявани и посуквани хиляди пъти) и на пролет направо едни нови обаче при това положение изборът ми на гуми е 185/55/15 или 195/50/15, а такива в момента не се намират, или поне не от марките, на които бих се доверила...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
преди седмица получих подарък - 4 бр. нови зимни гуми корморан, май пише сноупро...та първо да питам...някакви впечатления от гумите???после да питам - размера е 175/70 R 13 - тва проблем ли е за пунтото??? май лекинко опират при пълен ляв или десени накрая - 1-та гума / задната / нещо спада - кво да правя???P.S. естествено че пунтото вече е обуто с тях, щот за уикенда ходих из лудогорието, а там - сняг, лед...гумите се държаха чудесно...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Farta написа:kiro_of_the_day написа:С кой по-точно модел караш?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
LASSA SNOWAYS II +, за цената им няма по-добри● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o
Коментар
-
KPAHK написа:LASSA SNOWAYS II +, за цената им няма по-добри"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
1 глас за ДЕБИКА На тази цена няма друга толкова добра гума Ласа-та не са лоши, но лека (като КГ) кола не се държи добре с тях, незнам защо ... личен опитhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар