аз сега си купувам TOYO, за зимата 130 лв. броя, лятото също съм с такива , супер стабилно ме държат в завоите и возията е супер.Не бих сменил маркататук може да видите в БГ какво се предлага от тая марка http://www.Toyo.bulinfo.net
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гуми за зимата
Collapse
X
-
blader написа:Alexius написа:Gislaved Nord Frost 3- 4бр. Миналата зима ги взех сега ще им е втори сезон. Страшна возия имат, а и са супер стабилни.Вижте и ТУК има интересни мнения.
Коментар
-
Re: Зимни
gorole написа:Миналата зима си купих зимни Bridgestone Blizzak LM-18 - 165/65/13 (около 100 лв.) и според мен е добра колкото Мишлен Алпин-ите, но с 40лв. по-евтино.Punto 1.1 - 96I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
blue_g написа:момчета....какво мислите за Барумките ..... качествени ли са....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Миналата зима си взех две "LASSA SNOWAYS II", а отзад оставих летните. Останах много доволен от тях - през най-снеговитата и ледовита седмица издрапвах по баири, по които малко успяваха. А в Търново освен баири друго почти няма Но е много лошо отзад да си с галоши. Имаше и танци, и завъртания. Затова съм решил тази зима да взема още две от същия модел. Новите отпред, миналогодишните отзад.По принцип са прави колегите, които пишат, че на сняг е по-добре да си с по-тънки гуми. Но на пунтото и без това са си тънки (165), така че смятам да си остана с такива. Някои приятели ме навиваха за зимата да взема по-високи - да не опира колата, като попадне в коловоз и т. н. Но миналата зима нямах никакви проблеми с височината. Пък и колко ли са истински зимните дни в България. В това отношение предполагам приличаме на Италия. Така че най-добре да се придържаме към зададеното от прозиводителя.Разумен избор и безаварийна зима на всички!Пунто 75 1.2 MPI '94
Коментар
-
sev написа:аз си взех Kormoran SnowPro не са лоши на сухо, в снега ще видимsev написа:леко са по-шумни от летните, но те са Michelin Energy и не може да става сравнениеTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
ivo написа:sev написа:аз си взех Kormoran SnowPro не са лоши на сухо, в снега ще видимsev написа:леко са по-шумни от летните, но те са Michelin Energy и не може да става сравнение
Коментар
-
Stilo написа:Нека който има наблюдения да даде мнение или отзиви за Yokahama AVS WInter V901. Че май това ще са новите ми обувки?Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
spark написа:Летни: Continental - 195/60/15Зимни: Michelin Pilot Alpine - 195/55/15А да кажете нещо за атмосферите? В момента ги карам на 2.0 и четирите, но в багажника имам 2 бутилки за метан, които тежат доста."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар