Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гуми за зимата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

GTipo, не съм много сигурен но май това е модела 620. То няма други модели май?
    Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Списъка със сервизите и магазините е ок.Обаче телефоните или са закрити или променени.
      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

masterkar написа:
        П.С. Не държа за изчерпателност и пълна достоверност на инфото! Всеки може да добавя нови адреси, телефони и линкове за по-пълна информация и улеснение в избора на съфорумците! А може би не е лошо да се направи и една отделна темичка в "Сервизи/ Магазини"...
        MartoModev написа:
        Списъка със сервизите и магазините е ок.Обаче телефоните или са закрити или променени.
        Колегата го е написал съвсем ясно в края на поста си, но затова пък ти имаш чудесната възможност да ни кажеш актуалните.Има нова тема в "Сервизи/магазини", допълвай.
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

MartoModev написа:
          masterkar написа:
          взето от тук и малко пообработено и допълнено с линкове от мен
          горния линк и поста в него са от 29.11.2004г. нормално е да са променени или закрити някои телефони Другото Nino вече ти го е обяснил!
          BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
          Среден разход на газ

Коментар

аз днеска си взех ето таквизи, някой карал ли е с такова нещо?
            Прикачени файлове

Коментар

ogi28b написа:
              Аз лично не, но съм чувал че това е еквивалента на Gislaved.Добра гума, "снежна"...Дано да имаш късмет и да я ползваш по предназначение тая година
              I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Колеги аз се обух фиатката с 4 чисто нови Kleber. Изглеждат яки. Днес ще ги пробвам по кофти път и ще споделя мнения. Излезнаха ми по 81лв парчето. Т.е. дори са леко по евтини от Дебица.
                Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

ogi28b написа:
                  Карал съм с Pirelli Winter sport и са страхотни копачи, само сняг да има и ще се изумиш...а тези като им гледам шарката, да не са Carving, мисля че ще си доста доволен, ако има сняг въобще де :D
                  forza forever

Коментар

обух си любовта с 2 бр. нови корморан 175/65/14цена 60лв/бр. и 2бр.пирели 175/65/14 цена 90лв./бр. всичко на промоция на нов гумаджийски център

Коментар

днес обух каручката с 2 нови мишлен алпин 14/65/165 123лв. с ДДС в диана-люлин. старите са гиславед норд фрост, и са отзад. Дали сгреших, че не избрах пирели винтер за по 100лв. парчето?
                      "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                      Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                      Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Обух Фиат-ката с 4 Gislaved на много приятна цена от 99 лв. Мислех за пирели, но ме разубедиха. Бил твърд каучука. Както и да е - от Gislaved съм много доволен. Колата се държи много добре.
                        Fiat Brava 1.6
                        Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
                        Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8

Коментар

fifi sw написа:
                          Аз реших да се подготвя сериозно за зимата :P Взех си за отпред две Debica Frigo2 по 72 лева бройката.Надявам се да не съм се минал
                          Даже си доста на далавера. Във веригата кауфланд в градовете в които има - Фриго в момента са по 85,99 лв. Ти от къде ги взе толкова евтино и то новия модел? На твоите шарката по-ми харесва от на тези в магазина.
                          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

вземиси Lassa e не се занимавай с други гуми
                            Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Мойта Живка вече я обух с 4 нови Gislaved Euro Frost 3 (по 96 лева бройката, в център за гуми "Диана"), с втория комплект джанти и напомпани с азот.

Коментар

Аз мойтя я обух с 4 чисто нови BFGoodrich Winter G 175/65/R14 за по 84 лева бр. ДОТ 2107! Oще не съм ги пробвал на сняг, но на могкри павета се държаха отлично! Чакам малък сечко да видим кво ще покаже шарката в преспите

Коментар

Working...
                                X