Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Червена нафта?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tornado написа:
    А какво ще кажете за Ром Петрол.
    За Ром Петрол нищо хубаво не мога да кажа-лъжат, мажат и като има кой да им вярва... Ще ви разкажа една случка с мене от август тази година.Пълня колата догоре и си тръгвам за Добрич.По пътя решавам да направя тест на Типо-то колко харчи и си карам със 100км/ч.На Сопот, което е на 103 (мисля)км пт София спирам на Ромпетрол да видя колко е изхарчило и наливам-10л Излизам от бенза ядосан, обаче след още 100-на км.-на Търново, зареждам и хоп-5.76!Така че за мен повече Ром Петрол-не, мерси.
    N.Y. State of Mind

Коментар

Незнам дали защото съм от Бургас и тука конкуренцията с горива е много голяма,не си спомням един път да сам заредил с кофти нафта,а съм зареждал от всякъкви бензиностанции.От БГ до Англия трагнах с пълен резервоар и 30л които си долях на излизане от БГ.По пътя карах с една и съща скорост 140-150км/ч навсякъде ми гореше 6,5.Та се чудя илиузия ли е тва че на вън горивата са вълшебни или просто в Бургас горивата/поне нафтата/ е на добро ниво
      A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
      Punto Sporting 1.9JTD 2003
      ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

Тази червената нафта е за отопление.Продава се на определени бензиностанции.Питах преди 5дни и ми казаха,че била на 1.89лв ама сега нямало защото свършил сезона.Към края на годината ще има пак.Била обаче забранена за каране на МПС.Карали ти я на място с цистерна
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Re: Червена нафта?

s0me0ne написа:
          Един приятел предложи "червена нафта", която се слагала на локомотивите. Твърди, че е доста качествена. Някой има ли информация какво би се случило ако започна да сипвам такава в common rail мотор? Дали е възможно да има някаква повреда след продължително каране?П.П. видях преди време, че бяхте писали за разни покупко-продажби на нафта. ако имате някакви оферти - можете да пишете на ЛС (все пак се води, че е незаконно).
          ТОЙ не ти е приятел..Край на обсъжданията как да нарушим закона! Ключ.Модераторски екип на Fiat-bg.org

Коментар

Working...
          X