карал си друга кола, с подобен размер гуми ?и си спомняш в детайли действията си при инцидента ?и след това си ги повторил ?не мисля че може да става въпрос за сравнение
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лeтни гуми - съвет
Collapse
X
-
donnna написа:какво ориентировъчно струва монтаж-демонтаж баланс на 2 гуми???Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:donnna написа:какво ориентировъчно струва монтаж-демонтаж баланс на 2 гуми???Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
В Бургас почти навсякъде, вземат около 27-28 лв.за монтаж баланс на четири гуми.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:В Бургас почти навсякъде, вземат около 27 лв.за монтаж баланс на четири гуми.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Ами по Мария Луиза бившата Москва гумаджийници бол, Аз лично ходя на последната в дясно в посока Била и съм доволен от обслужването.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
абе истината е, че не бива да се стига до разчитане на това,ч е гумите ти били не знам ква марка- знаете поговорката за добрия шофьор и предвиждането на ситуацията. аз затова залагам на по-новички гуми, пък дори и неизвестна марка да са, да са нови сравнително и да имат грайфер, че на мокро не е приятно без грайфер. знам само, че пирелито се наду на балони, дънлопа също. тойото без забележкиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар