Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лeтни гуми - съвет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

карал си друга кола, с подобен размер гуми ?и си спомняш в детайли действията си при инцидента ?и след това си ги повторил ?не мисля че може да става въпрос за сравнение
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Няма значение колега, няма за какво да спорим. Не харесвам пирели и няма да си купувам такива. Причината за това си я казах. Според моето скромно мнение има по - добри гуми. От там насетне вече е въпрос на виждане и предпочитания.Поздрави
      Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

Коментар

Ами ако са били с остарял ДОТ - може! Но мен пък са ме спасявали нееднократно!

Коментар

Днеска обух ТИГАР ХИТРИСвинаги слагам тигар гуми .. много са меки и комфортни и супер тихи !195 50 15 - 87лв. парчетоДота е 4508
          Bravo GT 1.8

Коментар

какво ориентировъчно струва монтаж-демонтаж баланс на 2 гуми???
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
              На мен ми взеха 15лв. за 4бр. демонтаж-монтаж баланс.
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                donnna написа:
                На мен ми взеха 15лв. за 4бр. демонтаж-монтаж баланс.
                мерси - значи да търся некъде за 8-10 лева...

Коментар

Ако има некъде (където и да е из България) за 10лв демонтаж-монтаж + баланс на 4 (с думи - четири) гуми, без гумаджийте да са ти познати, аз ще платя смяната на зимните с летни гуми на целия форум p.s. Бях забравил колко забавен може да бъде тоя раздел :D
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

На мен в Плевен за 12 гуми демонтаж-монтаж + баланс ми взеха 50 лв.p.s. гумаджиите не са ми познати ...
                    Seat Altea XL 1.4/16v 92kW '14
                    ex:Astra H 1.4/16v 66 kW '08
                    ex:Brava 1.6/16v klima, LPG Lovato, 76 kW '96
                    ex:Astra 1.7 D, 42 kW-мъртвец '93

Коментар

В СТЗ взимат по 8.50 на гума + 10ст на 1гр. за балансиране.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

В Бургас почти навсякъде, вземат около 27-28 лв.за монтаж баланс на четири гуми.
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                          В Бургас почти навсякъде, вземат около 27 лв.за монтаж баланс на четири гуми.
                          за моите две гуми - демонтаж - монтаж - баланс и качване на колата ми взеха 10 пари - без да ми е познат майстора - една малка гумаджийница до ЛУСК-а - правят и реглаж на предници...

Коментар

Зависи колко цола са ти гумите. Доколкото знам цените са различни според цолажа. Да питам къде ще ме посъветвате да ходя в Бургас? Аз чух много лоши отзиви за Диана.

Коментар

Ами по Мария Луиза бившата Москва гумаджийници бол, Аз лично ходя на последната в дясно в посока Била и съм доволен от обслужването.
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

абе истината е, че не бива да се стига до разчитане на това,ч е гумите ти били не знам ква марка- знаете поговорката за добрия шофьор и предвиждането на ситуацията. аз затова залагам на по-новички гуми, пък дори и неизвестна марка да са, да са нови сравнително и да имат грайфер, че на мокро не е приятно без грайфер. знам само, че пирелито се наду на балони, дънлопа също. тойото без забележки
                                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                                X