Аз вече 2000 км търкалям Goodyear Eagle F1 - 195/50/15 и колата не мърда! Просто гумите са жестоки, успях и в порой на магистралата да ги изпробвам - не дърпа, не занася, а и в завой с по-височка скорост е много стабилна. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лeтни гуми - съвет
Collapse
X
-
Kaто купих Бравата за моя радост си дойде с доста запазени летни гуми GOODYEAR EXCELLENCE, които са 180 лева някъде нови. Сега цяла зима карах с чисто нови Fulda Cristal Montegro 2. Ужас, колата нс сухо и на скорост в завоти така се лашка, че всеки път като мина 100 километра и карам извънгарско съм се стегнал на макс все едно карам със 180. Първо си мислих, че нещо си въобразявам, после други хора дето се возиха ми викат, абе ква е тая нестабилна кола, гледай да не излезем от пътя. Вчера се прибирах към София с летните и се накефих. Огромна разлика от зимните. Все едно са напълно различни коли, чак нямам обяснение.
Коментар
-
zloben9000 написа:Аз продавам 2 бр японски летни гуми ТОИО запазени за 80лв.пътувам и до софия мога да ги взема. пишете на лично ако има интересFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
toshi83 написа:Kaто купих Бравата за моя радост си дойде с доста запазени летни гуми GOODYEAR EXCELLENCE, които са 180 лева някъде нови. Сега цяла зима карах с чисто нови Fulda Cristal Montegro 2. Ужас, колата нс сухо и на скорост в завоти така се лашка, че всеки път като мина 100 километра и карам извънгарско съм се стегнал на макс все едно карам със 180. Първо си мислих, че нещо си въобразявам, после други хора дето се возиха ми викат, абе ква е тая нестабилна кола, гледай да не излезем от пътя. Вчера се прибирах към София с летните и се накефих. Огромна разлика от зимните. Все едно са напълно различни коли, чак нямам обяснение.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Да и при мен е така на 100 и колата става много нестабилна имам чуството че ще излети :D А като беше с летните гуми 190 и е супер стабилна и аз чакам началото на Март да си сложа летните гуменки.Има и друго зимната гума стъпва на много по-малка площ и за това е толкова нестабилна.FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.
Коментар
-
Вече съм с летни гуми Спортива 195 55 15 4бр. :D Ще си покаже да ли не избързах. То на този март месец неможе да му се вярва много времето ще покаже. :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Вече съм с летни гуми Спортива 195 55 15 4бр. :D Ще си покаже да ли не избързах. То на този март месец неможе да му се вярва много времето ще покаже. :DKumho Solus KH17 - 93лв.Semperit Comfort Life - Не предлагаме тази маркаYokohama А.Drive - 109лв.175/65/14 82Т Kumho Solus KH17 - 93 БАЗОВА ЦЕНА В ЛВ С ДДС ЗА БРОЙ175/65/14 82Т Semperit Comfort Life - 100 БАЗОВА ЦЕНА В ЛВ С ДДС ЗА БРОЙ175/65/14 82Т Yokohama А.Drive - 98 БАЗОВА ЦЕНА В ЛВ С ДДС ЗА БРОЙС Yokohama разполагаме на склад в момента. Останалите марки ще бъдат налични до края на седмицата / до 13. 03. 2009 г /.Отстъпка от базовата цена за 4 бр - 7 %.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Темата наистина е добра. И аз като колегата stefanaki посетих сайта на ADAC преди известно време, където въпросните изпитатели поставиха FULDA Carat Progresso за най - добра гума за размер 185/60/14. Това са моите 4 летни гуми. Компромис с гуми никога не трябва да се прави.ПоздравиFiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар