Аз ти предлагам KUMHO KH 15 - 95 лв. за 185/60/14. Виж какво сме писали за тях по-напред.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лeтни гуми - съвет
Collapse
X
-
ilkor написа:Моля за съвет. Току що се връщам от Диана. Затвориха под носа ми но може да е за добро Та искам да питам коя е по добра от тези гуми. Става дума за размер 185/60 R14 и цена около 100 лв.Понеже старите ми бяха Р6000 бях се насочил към тях ...1.Rallye 680 унироял - 97.392.Rallye 550 унироял - 102.043.Pirelli P6000 - 100.284.Pirelli P6 - 104.285.Yokohama AC01 - 98.50Или нещо друго за тази цена както и откъде може да се купи ..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
vesko написа:И аз съм взел да се оглеждам. Та на ADAC тестовете определят Р6 на пирели като една от най-добрите гуми за този размер, ама на доста места четох, че мекички им били бордовете та балончета излизали. Ние тук с това трябва да се съобразяваме. Иначе аз се оглеждам за KUMHO и TOYO, ама аз към всесезонните гледам повечко. А дианата са пуснали едни Marshal, тотално неизвестни, но преди години едни такива втора ръка изкараха 50-ина хиляди на москвича на баща ми мога да кажа, че бяха изключителни гуми. Ама не знам дали да им се доверявам, заради едни добри гуми преди 6-7 години.Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
А з в събота си взех 4 бр. Barum - не помня модификацията, 195/50 R15 - 90 лв/бр.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
megamuscle написа:vesko написа:И аз съм взел да се оглеждам. Та на ADAC тестовете определят Р6 на пирели като една от най-добрите гуми за този размер, ама на доста места четох, че мекички им били бордовете та балончета излизали. Ние тук с това трябва да се съобразяваме. Иначе аз се оглеждам за KUMHO и TOYO, ама аз към всесезонните гледам повечко. А дианата са пуснали едни Marshal, тотално неизвестни, но преди години едни такива втора ръка изкараха 50-ина хиляди на москвича на баща ми мога да кажа, че бяха изключителни гуми. Ама не знам дали да им се доверявам, заради едни добри гуми преди 6-7 години.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Пич все още нямам безкрайно много впечатления, защото съм карал с тях от Надежда до Банкя.Като шарка ми харесаха, а и нова гума 15 за цена от 90 лв направо мислих точно 1 минута дали да ги взема.Би трябвало да са стабилни - все пак са 195. Малко са ниски с това 50 ама се надявам ширината да компенсира.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
vesko написа:Какви парички ги взе? Аз се оглеждам на ей тия, за които в сайта на ненам си кой БГ-търговец пише, че са всесезонни, но тук са в категория зимни... А тези, КН-21 пък ги дават летни...Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
zgabrovski написа:Би трябвало да са стабилни - все пак са 195. Малко са ниски с това 50 ама се надявам ширината да компенсира.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
perlsite написа:zgabrovski написа:Би трябвало да са стабилни - все пак са 195. Малко са ниски с това 50 ама се надявам ширината да компенсира.Fiat Marea Weekend 1.8 HLX
Renault Safrane 2.0 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар